Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τα Νοσοκομεία με εντολή Κικίλια

Επί ποδός οι υγειονομικές αρχές της Κεντρικής Μακεδονίας μετά την εκτίναξη των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή

Με εντολή Κικίλια τα Νοσοκομεία των Νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς τίθενται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, ενώ εντείνονται οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ στην Κεντρική Μακεδονία.



Επί ποδός οι υγειονομικές αρχές της Κεντρικής Μακεδονίας μετά την εκτίναξη των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έδωσε εντολή στους Διοικητές της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Τσαλικάκη, να θέσουν τα Νοσοκομεία των Νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και στον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα να ενταθούν οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από τα κλιμάκια και τις ΚΟΜΥ του Οργανισμού στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365