Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση Δ. Μπίνου με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Δήλωση

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

«Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του, υπάρχει ένας ενήλικας που πίστεψε πρώτα σε αυτό» _ Mathew Jacobson.



Ως πολιτεία, ως εκπαιδευτικοί και ιδιαίτερα ως γονείς, οφείλουμε να πιστέψουμε στις δυνατότητες των παιδιών μας και να στεκόμαστε στο πλευρό τους, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους. Σε κάθε έκφανση της ζωής τους. Να είμαστε διακριτικά δίπλα τους και να στηρίζουμε κάθε τους προσπάθεια. Ιδιαίτερα σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές. Να είναι δημιουργική και να τους φέρει πιο κοντά στους στόχους που έχουν θέσει για τη ζωή τους. Εύχομαι οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν φέτος στα σχολεία μας, να μη σταθούν εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων τους και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε.

Κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο, ως Δημοτική Αρχή δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της εκπαίδευσης. Είναι ενδεικτικό, ότι στη θητεία μας δαπανήθηκαν περίπου 330.000 ευρώ σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη ως παρακαταθήκη για τη νέα δημοτική περίοδο, παρεμβάσεις ύψους 252.000 ευρώ.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!!

#μαθαίνουμε_ασφαλείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365