Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Χρήστος Μπάτσης: Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει το ΙΚΑ Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έδειξε απόλυτη κατανόηση στα αιτήματα των εργαζομένων

Στο κτήριο του ΙΚΑ Αριδαίας, το οποίο τελεί από το πρωί υπό κατάληψη από τους εργαζομένους, βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, μαζί με τους συνεργάτες κυρίους Γιάντση, Κετικίδη και Χατζηγιαννίδη.


Ο κύριος Μπάτσης είχε συζήτηση με τους εργαζομένους και άκουσε τα αιτήματα τους, μάλιστα ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως δεν θα επιτρέψει να κλείσει το υποκατάστημα της Αριδαίας, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα έχουν οι αγρότες και οι υλοτόμοι της περιοχής από κλείσιμο ή υποβάθμιση του ΙΚΑ Αριδαίας. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έδειξε απόλυτη κατανόηση στα αιτήματα των εργαζομένων.




5 σχόλια:

  1. Μια απορία. Η συζήτηση-παρουσία έγινε δια ζώσης και όχι δια περιφοράς;
    ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η συζήτηση έγινε στο πόδι και μετά από ένα σημείο συνεχίστηκε σε γνωστό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής με την συμμετοχή και των θαμώνων!
    Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά ύστερα από τηλεδιάσκεψη μέσω Skype!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξάλλου το είχε πει καθαρά ο δήμαρχος:από τάξιμο δεν έκλεισε κανένα σπίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνε και καμιά διαδήλωση Χρήστο Μπάτση, για ποιό λόγο φορούσες την περικεφαλαία; Ψεύτες με πατέντα είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365