Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αλμωπία: Μια εικόνα χίλιες λέξεις (ΦΩΤΟ)

Δειτε την φώτο, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Άλλο ένα περιστατικό κακής νοοτροπίας συνέβη κοντά στα πλατανακια, που βρίσκονται ανάμεσα στα χωριά Σωσάνδρα και Γαρεφι.



Συγκεκριμένα, άγνωστος πέταξε όπως βλέπετε στην φώτο, σε χώρο που δεν επιτρέπεται,  πολυθρόνα, εξάτμιση, κουβά και διάφορα άλλα σκουπίδια.

Όπως εύστοχα τόνισε ο αναγνώστης που μας έστειλε την συγκεκριμένη φώτο, "Αυτός ο τόπος δεν σώζεται δυστυχώς".

Δειτε την φώτο, μια εικόνα χίλιες λέξεις.


6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς μιλάμε για ανθρώπους εκτός πολιτισμού.Το θέμα ειναι πως ούτε θα πληροφορηθούν ότι όλος ο πλανήτης τους χαρακτηρίζει...γιατί ακριβώς δεν ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο δημος υποδειξει ενα μερος για τετοια σκουπιδια νονιζω οτι ο κοσμος δεν θα τα πεταει οπου βρει...επισης δουλεια του δημου ειναι να τα μαζευει και αυτα απο δρομους χωριων κτλ...Τα ριχνουμε ολα στους δημοτες!Ας οριστει ενα μερος σε καθε χωριο και απο κει να τα μαζευει ο δημος μια φορα τη βδομαδα..Αν το πεταγε διπλα σε καδο παλι θεμα θα γινοταν ε που να τα πετεξουν δηλαδη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ 11.05 τα αφήνουμε δίπλα στον κάδο και από εκεί θα φροντίσει να τα πάρει ο δήμος. Δεν τα πετάμε όπου να ναι. Αυτόν που τα πέταξε εκεί εγώ τον χαρακτηρίζω απολιτιστο τενεκε σαν αυτόν που πέταξε.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω οτι ειναι λαθος που τα πεταξε οπου βρηκε επρεπε να ενημερωθει για το που μπορει να τα πεταξει.Απλα πριν καποες μερες υπηρχε ενα αρθρο καπου που εδειχνε φωτο με τετοια σκουπιδια διπλα σε καδο και επισης εγινε θεμα..οποτε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!Η υπευθυνοτητα ειναι υποχρεωση ολων!

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά τι λέτε; Κάνετε ένα τηλ στο εργοτάξιο στον δήμο και θα έρθουν να τα πάρουν η τα πάτε εσείς στο εργοτάξιο έχει χώρο που τα πεταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους Προμάχους εντός του χωριού δεν υπάρχουν κάδοι όλα τα ποτάμια γύρω από το χωριό έχουν καταντήσει σκουπιδότοπος.Μεγάλο κρίμα για την Αλμωπία η νοοτροπία των κατοίκων της . φυσικά έχει ευθύνη κι ο δήμος ,όμως οι πολίτες είναι συμμέτοχοι σε όλη αυτή την κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365