Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Σημαντική ανακοίνωση Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας

Διαβάστε την ανακοίνωση

Διαβάστε την ανακοίνωση:



Κατόπιν διαδοχικών συσκέψεων με τους Διευθυντές των κλινικών εντός των δύο (2) Νοσηλευτικών Μονάδων του Γ. Ν. Πέλλας (Έδεσσας και Γιαννιτσών) και υπό τις οδηγίες της Διοικήσεως της 3ης Υ.ΠΕ (Μακεδονίας), αποφασίστηκε:
Tα Εξωτερικά Ιατρεία των δύο (2) Μονάδων Υγείας της Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ να τεθούν σε πλήρη λειτουργία από τη Δευτέρα 21-09-2020.                    

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ                                              
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΝΤΣΟ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ                    του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ                                              ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ                                              

1 σχόλιο:

  1. Κι όταν δεν αισθάνεσαι καλά εσύ που ζεις στον νομό να πληρώσεις για να σε δει γιατρός τι κι αν πλήρωνες τόσα χρόνια την ασφάλιση σου...Πάρτυ κάνανε με τα λεφτά σου κακομοίρη,,,Τώρα πλήρωνε ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365