Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Απαντήσεις Γιάννη Κετικιδη για το συντριβάνι της Αριδαίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημαρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημαρχου Αλμωπίας:


Δεδομένο Νο 1.
Το συντριβάνι απλώς βούλωσε από σκουπίδια!! 
Και αυτό θα πρέπει να μας βάζει όλους υπό σκέψεις για τις συνήθειες μας! 
Μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων. Η ρίψη απορριμμάτων σε σημεία που δεν επιτρέπεται θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Δεδομένο Νο 2. Το συντριβάνι είναι ένα όμορφο σημείο στο κέντρο της πόλης. Ένα σημείο που χαιρόμαστε να το βλέπουμε και να λειτουργεί! 

Συμφωνούμε ότι είναι κάτι πολυ απλό. Και όμως αυτό το απλό και εύκολο πραγματακι που δίνει μια πινελιά στην καθημερινή εικόνα της πόλης τόσα χρόνια δεν λειτουργούσε!!

Αυτό που λειτουργούσε και είχε καλολαδωμένη μηχανή με σταθερό μεροκάματο δεν τα «έβλεπε» αυτά τόσα χρόνια... και ξαφνικά τι;;

Προς επίδοξους πανηγυρτζηδες: 
Σοκαριστικό το ότι υπάρχει κάποιος/κάποια (δεν ξέρω τι είναι) που εύχεται να χαλάσει κάποια δομή του Δήμου Αλμωπίας νομίζοντας ότι θα βλάψει την Δημοτική αρχή!!!

Είναι εχθρός της Αλμωπίας, το λιγότερο επικίνδυνος και έρμαιο της ματαιοδοξίας του!

1 σχόλιο:

  1. Πω πω τι είπε? Κ. αντιδημαρχε και με τους προηγούμενους είχες εξουσία οπότε μην παρουσιάζεις κάτι σαν να το δημιουργήσεις εσύ. Και ξέρεις κάτι αρκετά ασχοληθήκαμε με το συντριβάνι, γεμίζει σκουπίδια Ναι να στέλνετε τους καμία 50ρια υπάλληλους να το καθαρίζουν. Κάτι άλλο κοίτα να επιδείξεις αν έχεις βλέψεις για επόμενος δήμαρχος που ονειρεύεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365