Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

Ενωμένοι για την Αλμωπία: Όχι σε νέα συρρίκνωση υπηρεσιών του Δήμου

Ανακοίνωση παράταξης Σάκη Χατζηδημητρίου

Για άλλη μια φορά επιχειρείτε συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της Αλμωπίας και υποβάθμιση του Δήμου μας.Ως κυρίαρχη Παράταξη του Δήμου Αλμωπίας, εκφράζουμε την αντίθεσή μας, στις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης για περιορισμό των αρμοδιοτήτων του Α ΕΦΚΑ μισθωτών Ν Πέλλας(τεως ΙΚΑ Αριδαιας) και απαιτούμε ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών της Αλμωπιας. 

Συγκεκριμένα την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΕΦΚΑ Αριδαίας και την απόδοση νέων αρμοδιοτήτων τέως ΟΓΑ. Επιπλέον καλούμε τη Δημοτική Αρχή να στηρίξει την προσπάθεια του νέου εγχειρήματος ουσιαστικά με το να αναλάβει την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του υποκαταστήματος ώστε να μη χάσουμε άλλη μια δημόσια υπηρεσία από την Αλμωπία.

Στο νέο σκηνικό που διαγράφεται στην κοινωνική ασφάλιση και στην αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, με την αύξηση των αρμοδιοτήτων του, κυρίαρχο στοιχείο στις προκλήσεις της νέας εποχής, είναι η ουσιαστική εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο Συνδυασμός μας, στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ Αριδαίας, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των
πολιτών.

Απαιτούμε την παροχή υψηλών υπηρεσιών στους πολίτες του Δήμου,χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην έδρα του Νομού για να λύσουνπροβλήματα που τους απασχολούν.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365