Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Πέλλας-Ν.Μ. Έδεσσας ανακοινώνει ότι από τα τέλη Ιουλίου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες των Συμβουλίου Προσλήψεων-Κρίσεων, για την πλήρωση μόνιμων θέσεων ιατρικού προσωπικού ΕΣΥ με ανοιχτές προκηρύξεις. Αναλυτικά,





Επιπροσθέτως, τους τελευταίους μήνες τοποθετήθηκε στο Νοσοκομείο το παρακάτω λοιπό Επικουρικό προσωπικό:


Η προσπάθεια που καταβάλλεται για την επαρκή στελέχωση της υγειονομικής μας μονάδας συνεχίζεται, και εντείνονται οι ενέργειες, ώστε σε συνεργασία με την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας, να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες κυρίως σε ιατρικό προσωπικό, που απαιτείται για την αντιμετώπιση της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Εκ της Διοικήσεως του Νοσοκομείου

1 σχόλιο:

  1. Ως γνωστό ,άτομα που είχαν κορονοιό, ανεξήγητα ,επανεμφάνισαν μετα λίγους μήνες ξανά το Ιό.
    Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου που είχαν κορονοιό παλιότερα, επανεξετάζονται σε δεύτερη ή τρίτη φάση ? πρόσφατα δηλαδή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365