Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Λάκης Βασιλειάδης: Αύριο η πληρωμή των παραγωγών σπαραγγιού από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Δελτίο Τύπου 

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ προς τους δικαιούχους πληγέντες παραγωγούς σπαραγγιού. Αυτό προέκυψε μετά από επικοινωνία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη με το γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.



Σημειώνεται ότι Βουλευτής είχε διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή τα εκτεταμένα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία και ειδικότερα η χρονική συγκυρία του ξεσπάσματός της στη χώρα μας και την Ευρώπη. Ήδη από τα τέλη Μαρτίου είχε πραγματοποιήσει σειρά παρεμβάσεων στα αρμόδια Υπουργεία, μεταξύ των οποίων και η κατάθεση της Κοινοβουλευτικής Ερώτησης 5331 με θέμα «Επιπτώσεις της πανδημίας και ενδεχόμενη απώλεια εισοδήματος των παραγωγών σπαραγγιού».

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες φορέως και Κυβέρνησης, αποφασίστηκε η αποζημίωση των παραγωγών με ποσό 4.725.000 € το οποίο αναλύεται σε περίπου 275€ ανά στρέμμα. Ο Λάκης Βασιλειάδης παρακολουθεί καθημερινά όλα τα ζητήματα των παραγωγών και θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για τη δίκαιη βοήθεια σε όλα τα προϊόντα που επλήγησαν από τη διαταραχή που προκάλεσε η πανδημία στην αγορά.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365