Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Έσπασε το ποτήρι; Πώς να μαζέψεις τα μικρά γυαλάκια από το πάτωμα

Σας έχουμε τις λύσεις για σωστό καθάρισμα και είναι απλές

Ένα από τα πιο συχνά ατυχήματα, που μπορούν να συμβούν είτε στην κουζίνα μας είτε σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού μας είναι φυσικά να σπάσει ένα ποτήρι ή ένα πιάτο. Είναι γνωστό, πως μόλις μας συμβεί κάτι τέτοιο αρπάζουμε τη σκούπα και παίρνουμε τα σπασμένα κομμάτια. Τι γίνεται, όμως με τα μικρά γυαλάκια, που όλοι φοβόμαστε, ότι μπορεί να έχουμε αφήσει; 


Σας έχουμε τις λύσεις για σωστό καθάρισμα και είναι απλές.

Πατάτα
Κόψτε μια πατάτα στη μέση και χρησιμοποιήστε τη μισή και πιέσετε με αυτήν πάνω στα γυαλιά. Αυτά θα κολλήσουν στην πατάτα με αποτέλεσμα να ξεκολλήσουν από το πάτωμα.

Υγρό χαρτί κουζίνας
Με ένα βρεγμένο κομμάτι χαρτί κουζίνας πιέστε το ελαφρά πάνω στα κομμάτια γυαλιού. Δείτε ότι το έχετε διπλώσει καλά για να μην υπάρχει κίνδυνος να διαπεράσουν τα γυαλιά το χαρτί και να σας τρυπήσουν.

Ταινία
Πάρτε μια ταινία που χρησιμοποιείτε για να βγάζετε τις τρίχες από τα ρούχα σας. Βάλτε την στο πάτωμα και αμέσως θα κολλήσουν πάνω σε αυτήν όλα τα μικρά γυαλάκια. Με τα παραπάνω tips θα έχετε καθαρίσει σίγουρα για τα καλά.

olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365