Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Εδεσσαϊκός: Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο στον προπονητή Βασίλη Ασλανίδη - Βρίσκεται στην εντατική

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:


Ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Ασλανίδης,αφού πέρασε από τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Εδεσσας, διαγνώσθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Μετά από 6 1/2 ώρες χειρουργείο στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη ο τεχνικός του Εδεσσαϊκού,βρίσκεται σε δωμάτιο της εντατικής με την κατάσταση του να κρίνεται από τους αγγειοχειρούργους ικανοποιητική.

Ωστόσο, όπως είναι φυσικό σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να προχωρήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του.

Ευχαριστήριο

Ο Εδεσσαϊκός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου 'Εδεσσας.
Ιδιαιτέρως τον αξιόλογο γιατρό Κωνσταντίνο Οικονόμου επιμελητή ,για την άμεση επιστημονική αντιμετώπιση στο πρόβλημα του προπονητή μας Βασίλη Ασλανίδη.

2 σχόλια:

  1. Ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Οικονόμου έχει το βαθμό του διευθυντού για ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι με την βοηθεια του Θεου να πανε ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365