Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Πολυξένη Νάνου: Καθημερινά δουλεύουμε σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση της Αντιδημάρχου Αλμωπίας:



Καθημερινά δουλεύουμε σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, καθαρίζοντας αγροτικούς δρόμους, κοιμητήρια και λοιπές δημοτικές εγκαταστάσεις. Πάντα σε συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων εργαζόμαστε για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου μας.

Οι φωτογραφίες είναι από τις πρόσφατες εργασίες που πραγματοποιήσαμε στην τοπική κοινότητα Φιλώτειας, όπου προχωρήσαμε στον καθαρισμό δρόμων εντός και εκτός του οικισμού όπως ο περιφερειακός και ο δρόμος του κάμπου. Επίσης, μεταξύ άλλων, προβήκαμε στον καθαρισμό του γηπέδου, των κοιμητηρίων, αλλά και στον χώρο του συνεταιρισμού.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο έξοχα. Στα κοιμητήρια πολύ καθαριότητα τα μισά τα άφησαν έτσι δε μπορείς να περάσεις από την είσοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δουλεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε την κακία δηλητηρίαση την ψυχή! τούς προηγούμενος τούς είδες πολύ να δουλέψουν;Η θέση τής δεν είναι νά δουλέψει με τά χέρια μήν μπερδεύεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία μου τα χόρτα στις αυλές των σχολείων των χωριών πριν τα κόψετε,
    είχαν ύψος ένα μέτρο. Γιατί κάνατε μισή δουλειά και αφήσατε τα κομμένα χόρτα στις αυλές; Γιατί αυτά τα κομμένα χόρτα, που έγιναν άχυρα, να παραμείνουν στις αυλές των σχολείων; Γιατί τόση προχειρότητα και μετριοτητα;
    ΥΓ:Μην πει κάποιος ότι τα μάζεψαν. Τα βλέπω καθημερινά και οργιζομαι.
    ΥΓ2:Ξαναλέω ότι ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δουλεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δουλευεται τον κοσμο ριχνοντας σταχτη στα ματια μας.Εμεις αυτα τα λεμε ΠΑΣΑΛΙΜΑΤΑ.Κοινος οσα βλεπει η πεθεραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365