Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Γιώργος Τυριακίδης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, κριτήριο για όλους τα επόμενα φιλικά

Δήλωση Γιώργου Τυριακίδη

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας μας στο καταπράσινο και πανέμορφο γήπεδο της Σωσάνδρας, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, παρά το κλίμα της αβεβαιότητας για την Κατηγορία που θα αγωνίζεται η κυανόλευκη ταξιαρχία του Γιώργου Τυριακίδη.



Οι παίκτες θα προπονηθούν σήμερα και αύριο, ενώ την Παρασκευή ως γνωστόν ο Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ θα μεταβεί στην πόλη των Σερρών, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος σε φιλικό παιχνίδι με τον τοπικό Πανσερραϊκό, σε μια αναμέτρηση στην οποία δεν θα δώσουν το παρόν οι Αλέξης Μεντής, Βαλάντης Σαϊνατούδης και Γρηγόρης Προύντσης λόγω τραυματισμού και το τεχνικό τιμ θα διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών.

Ο προπονητης Γιώργος Τυριακίδης προχώρησε σε δηλώσεις για την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα και για όλα όσα περίεργα συμβαίνουν με την επικείμενη αναδιάρθρωση: «Η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής με τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μου είναι σκληρή και επίπονη, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών ωστόσο σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλουν, το ρόστερ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα και σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Μεγάλο πρόβλημα και συχνό θέμα συζήτησης αποτελεί βέβαια η καθυστέρηση για την οριστική απόφαση σε ποια Κατηγορία θα αγωνιστούμε, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία σε όλους τους τομείς, η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο, οι μεταγραφικοί στόχοι είναι στο επίκεντρο, υπάρχει καλή συνεργασία με την επιτροπή μεταγραφών. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί σε ακόμη πιό έντονους ρυθμούς, τα φιλικά παιχνίδια θα αποτελέσουν βασικό κριτήριο για όλους, ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα των επίσημων υποχρεώσεων, ο Αλμωπός να ειναι ανταγωνιστικός και να σταθεί απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο. Λίγα λόγια, τα κεφάλια κάτω, σκληρή δουλειά και απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, αυτό είναι το σλόγκαν και έτσι θα προχωρήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365