Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν ανοίγουν ούτε αύριο τα σχολεία στην Πέλλα


Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή Λάκη Βασιλειάδη:

ας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Ειδικής Αγωγής, κ. Αναστασία Γκίκα, με ενημέρωσε πριν λίγο ότι, μετά από εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Μετά από επικοινωνία μου με την Υφυπουργό Παιδείας, κ. Σοφία Ζαχαράκη, με ενημέρωσε ότι η νέα αναστολή θα έχει ισχύ μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και θα υπάρξει νέα απόφαση, πάντα μετά από εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής που μελετά τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα.

Επικοινώνησα επίσης και με την Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως η οποία μου μετέφερε ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν επιτρέπουν ακόμα, σύμφωνα με τους ειδικούς, το άνοιγμα των σχολικών μονάδων.

Ζητάμε συγγνώμη από τους μικρούς μας φίλους, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα για την ακατάλληλη ώρα της ενημέρωσης αυτής, αλλά ο δυναμικός χαρακτήρας του φαινομένου της πανδημίας επιβάλει οι αποφάσεις να λαμβάνονται με όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, ακόμα και την ύστατη στιγμή.

13 σχόλια:

  1. Μας κοροϊδεύουν ψηλό γαζί.
    Ανίκανοι. Με 5 κρούσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε αλήτες όλα τελευταία στιγμή? Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάτε να πνιγείτε οι αρμοδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποια στιγμη πρεπει να ανοιξουν ποσο θα μενεουν κλειστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ανοίξουν τη Δευτέρα προφανώς θα μας ενημερώσουν τη Δευτέρα το πρωί... Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε Βασιλειάδη βάλε σε καραντίνα τα Γιαννιτσα ,ειναι αρκετά σωστό.Ο υπόλοιπος Νομός τι φταίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε βρε σουργελα δεν ξέρετε τι σας γίνεται.. Στην Αττική γιατί δεν τα κλείνετε με τόσα κρούσματα? Στον δρόμο είναι υποχρεωτική χρήση μάσκας το Σάββατο βράδυ όμως που γίνετε της ποπης δεν σας ενδιαφέρει.. Κλείνετε τα σχολεία οι παιδικοί σταθμοί όμως που δεν φοράνε μάσκες τα παιδάκια ανοιχτοί. Δεν ξέρω αν είστε για γέλια ή για κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευτυχώς που δεν κοιμήθηκα και το μάθαμε. Αλέξη θα λέμε και θα κλαίμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε κατι εσυ! Κλαίμε ήδη όταν τον θυμόμαστε με όλα αυτά που έκανε..

      Διαγραφή
  9. Έλεος! Για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των σχολείων αποφασίζει ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά από εισήγηση του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας? Αν ισχύει αυτό σωθηκαμε! Μάλλον θα περιμένουν να έχουμε μηδενικά κρούσματα για τουλάχιστον μία εβδομάδα και μετά θα ανοίξουν τα σχολεία. Αυτό βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Θα αρχίσουν και οι εποχικές ιώσεις και δεν θα ανοίξουν ποτέ τα σχολεία. Μάλλον δεν τους απασχολεί αυτό. Το ότι όλες οι παιδικές χαρές είναι ανοικτές, το ότι οι παιδικοί σταθμοί λειτουργούν κανονικά (χωρίς μάσκες),το ότι τα παιδιά πηγαίνουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες και το ότι οι μισοί από αυτούς που κυκλοφορούν έξω δεν φορανε μάσκες η ακόμη και αν φοράνε, τις φορανε λάθος, δεν τους απασχολεί. Στους υπόλοιπους νομούς που άνοιξαν τα σχολεία δεν έχουν κρούσματα? Ας κλείσουν μόνο τα σχολεία του Δήμου Πέλλας. Μας κοροϊδεύουν όλους και μας ενημερώνουν τελευταία στιγμή. Ντροπή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έπρεπε να χάσουν χρόνο και έπρεπε να αρχίσουν τα μαθήματα άμεσα με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης απο τη στιγμή που αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία. Γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί είναι εξοικειωμένοι με την μέθοδο από την προηγούμενη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στα Γιαννιτσα έχει εκατοντάδες κρούσματα...π.χ. στην Αλμωπία ελάχιστα...γιατί να εφαρμόζεται ο ίδιος κανόνας? Στην Αλμωπία ας ανοίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές πηγαινοέρχονται από Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365