Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας : Βράβευση για την δράση του κατά το δίμηνο του Covid-19, όταν χιλιάδες ζώα γύρναγαν πεινασμένα ψάχνοντας για τροφή

Δήμος Αλμωπίας και ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζηγιαννίδης

Η Π.Φ.Π.Ο βραβεύει έναν Υπουργό και 7 Δήμους για την δράση τους κατά το δίμηνο του covid 19 όταν χιλιάδες ζώα γύρναγαν πεινασμένα στις έρημες πόλεις ψάχνοντας για τροφή.


Βραβεύουμε τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο γιατί ήταν ο μόνος που πραγματικά νοιάστηκε και προσπάθησε με μια σειρά αποφάσεις του να ανακουφίσει τα ζώα από τις τραγικές γι αυτά συνέπειες της απαγόρευσης κυκλοφορίας και του κλεισίματος των επιχειρήσεων εστίασης.

Βραβεύουμε όμως και Δήμους.

Η αλήθεια είναι ότι προβληματιστήκαμε για την ιδέα μας αυτή με την έννοια, ότι οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι από την νομοθεσία να σιτίζουν, φροντίζουν κοκ τα αδέσποτα ζώα, είναι μέρος της δουλειάς τους. Όμως σε μια χώρα όπου η μεγάλη πλειοψηφία των Δήμων παραμένει αδιάφορη και ανάλγητη, οι Δήμοι αυτοί με το παράδειγμά τους, δίνοντας τόνους τροφή, τοποθετώντας ταΐστρες και ποτίστρες, και συνεργαζόμενοι με τους φιλοζωικούς συλλόγους και τους απλούς πολίτες εθελοντές, παρακίνησαν και άλλους Δήμους να προβληματιστούν και να αρχίσουν κι αυτοί να βοηθούν τα ζώα και τους εθελοντές.

Το βραβείο που θα τους σταλεί είναι σε πάπυρο και το φιλοτέχνησε ειδικά για την περίπτωση ο σπουδαίος Χανιώτης ζωγράφος και αστυνομικός Ματθαίος Ιγγλεζάκης, που τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τις αρχές και τα ιδανικά του.

Οι Δήμοι που βραβεύουμε προέκυψαν από τα στοιχεία που συνέλεξε την περίοδο εκείνη η ΠΦΠΟ:

Δείτε ΕΔΩ όλες τις βραβεύσεις

Δήμος Αλμωπίας και ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζηγιαννίδης


4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Πολύ σημαντική η δράση του δήμου μας πρέπει όμως οι ίδιοι οι πολίτες πρώτα να στειρώνουν τα ζώα τους γιατί τα αδέσποτά μας δυστυχώς δεν φυτρώνουν αλλά κάποτε είχαν σπίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αξιζει,δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει ,προσφερει μεγαλο εργο,ξερει το αντικειμενο ,νοικοκυρης και αποτελεσματκος με πολλη προσωπικη δουλεια. Τετοιους χρειαζεται ο τοπος μας.Συγχαρητηρια στον δημο σας.Ενας Εδεσσαιος γνωστης επισης του αντικειμενου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μπράβο.
    Ταισατε τα αδέσποτα εν μέσω κορονοιου, αλλά αφήσατε πολλούς συμπολίτες μας να πεινάνε..
    Τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή οι πολίτες δεν ήταν άξιοι ούτε το φαγητό τους να εξασφαλίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365