Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης Covid-19

Δελτίο Τύπου

Στο με αριθ.3870/τ.β’/10-9-2020 ΦΕΚ, δημοσιεύτηκε η με αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ.55962 ΚΥΑ με θέμα «Επιβολή των μέτρων προσωρινής αναστολής λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, καθώς και ειδικότερων μέτρων σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας από 11η.9.2020 και ώρα 6.00 π.μ. έως και 25η.9.2020 και ώρα 6.00π.μ., προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19)», σύμφωνα με την οποία εντός των ορίων των Π.Ε. Πέλλας (Αρθ.1)


Απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 π.μ. 
(ΚΑΔ υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης,  56.10 παροχής ποτών, 56.30 τροφοδοσίας για εκδηλώσεις –catering-,56.21 και οκταψήφιων αριθμών αυτών, εκμετάλλευσης κτήματος για τη διενέργεια εκδηλώσεων (γάμων και συναφών)/ΚΑΔ 93.29.11.03 και διοργάνωσης ψυχαγωγικών εκδηλώσεων (γάμων και συναφών)/ ΚΑΔ 93.29.19.01. (άρθρο 2, παρ. 1.)
Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπεζοκάθισμα των ανωτέρω επιχειρήσεων είναι τέσσερα άτομα (4) εξαιρουμένης της περίπτωσης συγγενών α’βαθμού (μέγιστος επιτρεπόμενος τα έξι (6) άτομα) (άρθρο 2,παρ. 2.)

Αναστέλλεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών (άρθρο 2,παρ.3.)
Η ανωτέρω απόφαση ισχύει  
από 11η.9.2020 και ώρα 6.00 π.μ. έως και 25η.9.2020 και ώρα 6.00π.μ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ε.Δ.
Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

4 σχόλια:

  1. και απόσταση ενάμιση μέτρο τραπέζι από τραπέζι ? πολύ προσοχή στα καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με τα σχολεία τί θα γίνει; Άν θυμάμαι καλά τον Ιούνιο όταν είχε κρούσματα στο Λουτράκι οι γονείς τρομοκρατημένοι δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο και πήγαν οι γονείς να πάρουν τα ενδεικτικά τους.....Τώρα με τόσα κρούσματα στην Πέλλα κανονικά ανοίγουν τα σχολεία αλλά με μάσκες στα μικρά παιδιά και όλες οι καφετέριες και οι ταβέρνες γεμάτες κόσμο χωρίς μάσκες.....Πολύ ωραίοι είμαστε τελικά.... θα πεθάνουμε όλοι ο κορωνοιος χτυπάει στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά είναι μια φούσκα πού πιστεύω ότι γρήγορα θα σπάσει, όλα αυτά τά μέτρα δεν κολλάνε με την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ πάντως 2:58 σίγουρα δεν κολλάς με την πραγματικότητα ζεις σε άλλη διάσταση, μάλλον πρέπει να πας σε κανένα νοσοκομείο να δεις τι γίνεται στις εντατικές μπας και συνέλθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365