Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο lockdown: Αυτές είναι οι 3 μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο

Σύμφωνα με πληροφορίες κυβερνητικών κύκλων, μετράμε… μέρες για την ανακοίνωση του νέου lockdown

Προ των πυλών είναι το δεύτερο lockdown που έρχεται ως έκτακτο μέτρο λόγω της ραγδαίας και άκρως ανησυχητικής αύξησης κρουσμάτων κυρίως εντός Αττικής.



Οι λοιμωξιολόγοι έχουν προειδοποιήσει πως αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς, τον Δεκέμβρη θα μετράμε 1.000 κρούσματα ημερησίως, κάτι που θα οδηγούσε σε πληθώρα διασωληνωμένων ασθενών και κατάρρευση του συστήματος υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυβερνητικών κύκλων, μετράμε… μέρες για την ανακοίνωση του νέου lockdown το οποίο θα διαφέρει σε τρία βασικά σημεία από το πρώτο που έλαβε χώρα στις αρχές της περασμένης άνοιξης.

Ποια είναι αυτά;

-Θα γίνει μόνο στην Αθήνα και όχι σε ολόκληρη την Ελλάδα
-Θα είναι fast track, δηλαδή θα έχει διάρκεια μόνο 15 ημέρες
-Θα έχει πιο αυστηρούς περιορισμούς, όπως λόγου χάρη θα υπάρξει συγκεκριμένος αριθμό sms εξόδου για κάθε πολίτη

Δυστυχώς, αυτή είναι η μοναδική λύση για να προλάβουμε τα χειρότερα, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365