Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Αερωπός MANDYNAMIC : Αήττητος και στο 3ο φιλικό, 28-28 με τον Φαίακα Κέρκυρας, έπαιξε για λίγο και ο Μαυροβούνιος

Αήττητος και στο 3ο φιλικό

Με τον Μαυροβούνιο Σαμίντ Μέκιτς σε θέση ίντερ να κάνει ντεμπούτο έστω και για λίγα λεπτά στο β΄μέρος ο Αερωπός MANDYNAMIC πραγματοποίησε καλή εμφάνιση εχθές το πρωί στο φιλικό με τον ενισχυμένο Φαίακα Κέρκυρας (Που έχει πλήρη ρόστερ με 12 ισχυρές μεταγραφές) στο Κιλκίς, ήρθε ισόπαλος 28-28 αφού προηγήθηκε με 14-17 στο α΄μέρος όταν χρησιμοποιησε κυρίως το βασικό σχήμα (Ιωαννίδης τ/φ, Μισαηλίδης πλαιη μέηκερ, Κράλλης, Μέτσης ιντερ, Βαφείδης πίβοτ, Κυριακού δ. εξτρέμ και αρ. εξτρέμ ο 16 χρονος Μουμτσιδέλης).



Στο διάστημα αυτό ήταν εξαιρετικοί επιθετικά ο Φώτης Μισαηλίδης με τους Κράλλη και Κυριακού από την δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Στο β` μέρος πέρασαν σταδιακά στον αγώνα και οι νεαροί από τον πάγκο αλλά η ομάδα παρέμεινε ανταγωνιστική όπως μαρτυρά το τελικό 28-28.

Αερωπός MANDYNAMIC : (Πηλαλίδης) Ιωαννίδης, Αθανασίου (τ/φ)  Μισαηλίδης, Κράλλης, Ρόμπης, Βαφείδης, Κυριακού, Μουμτσιδέλης, Μέτσης, Κώστας, Γάτσης Γιαννούσης, Μπουτκάρης, Μέκιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365