Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αερωπός MANDYNAMIC : Ήρθε ο Σέρβος Πάβλοβιτς και αισιοδοξία για τη συνέχεια

Οι άνθρωποι του Αερωπού ManDynamic Έδεσσας κινήθηκαν αστραπιαία και βγήκε το δελτίο του

Το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αερωπού MANDYNAMIC από την ξένη αγορά, ο Σέρβος ίντερ Παβλε Πάβλοβιτς  αφίχθηκε στην Εδεσσα μέσω Προμαχώνα και υποβλήθηκε άμεσα σε τεστ covid 19.



Βγήκε αρνητικός, συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Οι άνθρωποι του Αερωπού ManDynamic Έδεσσας κινήθηκαν αστραπιαία και βγήκε το δελτίο του όπου είναι έτοιμος να αγωνιστεί ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΣΧ Πυλαίας για το πρωτάθλημα το επόμενο Σάββατο.

Ο παίκτης είναι 27 ετών με ύψος 1.91 μ και έχει αγωνιστεί εκτός από την πατρίδα του, στα Σκόπια και την Ελλάδα κατά την περυσινή περίοδο με τον Φοίβο Συκεών.

Οι άνθρωποι του Αερωπού καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες παρά την απίστευτη γραφειοκρατία για τον επίσης νεοαποκτηθέντα 22χρονο Γεωργιανό ΠΙΒΟΤ Γκεόργκι Μικάβα που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα με τις διαδικαστικές υποθέσεις ώστε τις επόμενες ημέρες να είναι στην πόλη μας. 

Τέλος καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες ώστε να βρίσκεται συντόμως στην ομάδα και ο Φάνης Τζουβάρας που απέχει για υπηρεσιακούς λόγους και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται σύντομα κοντά στην ομάδα για να είναι ανταγωνιστική και ισχυρή η ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.

Πρέπει να σημειώσουμε και την προώθηση από τις ακαδημίες τριών δεκαεξάχρονων και ενός δεκαφτάχρονου από τον Τεχνικό Γιάννη Πηλαλίδη όπου οι νεαροί στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ δείξανε πολύ θετικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365