Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Το κάλεσμα των Unboxholics! | Νέα σεζόν! (BINTEO)

Δείτε το βίντεο

Η 9η σεζόν των Unboxholics ξεκινάει! Νέες εκπομπές, φρέσκιες ιδέες, τεράστια live streams και πολύ γέλιο! Enjoy the ride!


Μετά από μία απαραίτητη και εποικοδομητική ανάπαυλα εντός του καλοκαιριού, οι Unboxholics επιστρέφουν στην ενεργό δράση. Η 9η σεζόν (ή χρονιά, αν προτιμάτε) έφτασε και μπαίνει δυναμικά. Η ομάδα, σύσσωμη, είναι έτοιμη για να σας χαρίσει (και να της χαρίσετε) στιγμές που μόνο η Unboxholics "φαμίλια" βιώνει εδώ και εννέα χρόνια! Νέες εκπομπές, φρέσκιες ιδέες, τεράστια live streams, ίδιο πάθος, ίδια όρεξη και πολύ γέλιο είναι τα βασικά συστατικά.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με μία μικρή παραγωγή για να καλωσορίσουμε τη νέα σεζόν, την οποία μπορείτε να δείτε στον player παρακάτω. Ενημερωτικά, τα live streams των Unboxholics στο Twitch θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου με θέμα και πρόσωπα "έκπληξη"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365