Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Π.Ο Τρίγλιας 0 - 0 ΦΙΛΙΚΟ

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365


Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η φιλική αναμέτρηση του Αλμωπού Αριδαίας με την Τρίγλια, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αψάλου.


Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Αλμωπός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, στο οποίο είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ η Τρίγλια είχε την υπεροχή στο δεύτερο μέρος και μάλιστα έχασε και πέναλτι, αλλά ο Μπρίτο νικήθηκε από τον Μένιο, ο οποίος πραγματοποίησε υπέροχη απόκρουση.


Αλμωπός:( Γιώργος Τυριακίδης)

Μένιος, Κοζάκης, Προκοπίου, Ρογγότης, Βενέτης, Μπαξεβάνος, Νικολίτσας, Έππας, Μάνιος, Soba, Γκέσιος.


Αγωνίστηκαν και οι Πέττας, Ασλαμπάλογλου, Gallegos, Προύντσης, Μεντής, Κουρούπης, Αμαραντίδης, Τζάνης, Μουτζούρης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
















































1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365