Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Δράμας – Αλμωπός Αριδαίας 1-0

Ο Αλμωπό του Γιώργου Τυριακίδη έδειξε πολύ καλά στοιχεία, του έλειπε όμως η καλή τελική ενέργεια και το γκολ

Την πρώτη του ήττα σε φιλικές αναμετρήσεις γνώρισε ο Αλμωπός Αριδαίας, αφού έχασε στην Δράμα από την Δόξα με σκορ 1 - 0.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι, για τον Αλμωπό στο 18ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέττα και στο 40 για την Δόξα, επίσης από εκτέλεση φάουλ, του Μαυριά


Το δεύτερο μέρος ήταν επίσης μοιρασμένο με την Δόξα όμως να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Μποζ, στην οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Ιωαννίδης.


Ο Αλμωπό του Γιώργου Τυριακίδη έδειξε πολύ καλά στοιχεία, του έλειπε όμως η καλή τελική ενέργεια και το γκολ.


Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Νιμπά, Παρασκευάς, Πινδώνης, Χάμοντ, Μπρούσελερς, Μαυριάς, Γκόμεζ, Κουτσιανικούλης.

Πάγκος: Μποζ, Φυτόπουλος, Ρούτσης, Τάσιος, Πετρίδης, Ηλιάδης, Ιμπάνιεθ, Παπαϊωάννου, Αγιώτης.


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ιωαννίδης, Μαγγίζης, Προκοπίου, Βενέτης, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Γκαγιέγος, Γκέσιος, Πάμπλο Σόντα, Μάνιος.

Πάγκος: Καραγιαννίδης, Νικολίτσας, Έππας, Προύντσης, Μπαξεβάνος, Μεντής, Κοζάκης, Κουρούπης.


*Φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365