Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Σκυδρα: Εργοστάσιο ανακοίνωσε σε 114 εργαζόμενους του ότι είναι θετικοί

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων που τους ανακοινώθηκε ότι είναι θετικοί δεν έχουν συμπτώματα

Αναβρασμός, πολλά ερωτήματα και φόβος για νέα συρροή κρουσμάτων στην Π.Ε. Πέλλας μετα την ανακοίνωση εργοστασίου σε δεκάδες εργαζόμενους του ότι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.



Συγκεκριμένα ολο το προηγούμενο χρονικό διάστημα το εργοστάσιο έκανε τεστ στους εργαζόμενους του τα οποία ήταν όλα αρνητικά, τα τεστ γινόντουσαν σε ιδιωτικό κέντρο.

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας βρέθηκαν θετικά κρούσματα στο εργοστάσιο τα οποία και ανακοινώθηκαν, έτσι πραγματοποιήθηκαν εκ νέου τεστ σε ιδιωτικό κέντρο και σύμφωνα με τους εργαζόμενους 114 εξ αυτών είναι θετικοί. Μάλιστα ο μαθητής του Γυμνασίου Σκύδρας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό συνδέεται με το συγκεκριμένο εργοστάσιο, αφού συγγενικο του πρόσωπο εργαζόταν εκεί.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων που τους ανακοινώθηκε ότι είναι θετικοί δεν έχουν συμπτώματα.

Στο εργοστάσιο εργάζονται εργαζόμενοι από τους Δήμους Αλμωπίας, Έδεσσας και Σκύδρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365