Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Δίκη Χρυσής Αυγής: Φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η ηγετική ομάδα – Μόνο 12 πήραν αναστολή – Όλα τα ονόματα

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη ανακοίνωσε ποιοι από τους καταδικασθέντες θα οδηγηθούν στην φυλακή

Παραδόθηκαν ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιώργος Πατέλης και ο Γιώργος Τσακανίκας. Σόου Μιχαλολιάκου έξω από το σπίτι του.


Έχουν περάσει 15 μέρες από την ιστορική στιγμή που το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Σήμερα, ήρθε η ώρα μιας ακόμη ιστορικής απόφασης. Η Πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη ανακοίνωσε ποιοι από τους καταδικασθέντες θα οδηγηθούν στην φυλακή.


Πιο αναλυτικά: 


Τα ονόματα των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που οδηγούνται στη φυλακή: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ως διευθυντική ομάδα. Επίσης οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.


Οι Μιχάλης Αρβανίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Δημήτρης Κουκούτσης και Ελένη Ζαρούλια μένουν ελεύθεροι μέχρι την έφεση, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της χρηματικής εγγυοδοσίας των 20.000 ευρώ.


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έμαθε ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή ενώ ήταν στο σπίτι του. Γνωρίζοντας πως τον περίμεναν δημοσιογράφοι, βγήκε από το διαμέρισμά του και δήλωσε: "Είμαι υπερήφανος. Με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου. Κάποτε όλοι αυτοί θα μετανιώσουν" είπε μεταξύ άλλων ο ηγέτης της Χρυσής Αυτής και αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια και την κόρη του, Ουρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365