Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Προμήθεια εξοπλισμού ανθεκτικού χειριστηρίου πεδίου Android S50 με σκοπό την μέτρηση υδρομέτρων

Δελτίο Τύπου

Η υπηρεσία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την απόκτηση εξειδικευμένου εξοπλισμού με σκοπό την μέτρηση των υδρομέτρων. Συγκεκριμένα, προμηθευτήκαμε ανθεκτικό χειριστήριο πεδίου Android S50. 


Η προμήθεια της συγκεκριμένης συσκευής πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την εξέλιξη λειτουργίας  της υπηρεσίας και τον εκσυγχρονισμό αυτής.


Εκτενέστερα, οι υδρομετρητές θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία του καταναλωτή, ώστε να αποσπούν όποια πληροφορία τους είναι απαραίτητη την δεδομένη στιγμή της μέτρησης των κυβικών (π.χ. προηγούμενη ένδειξη).


Επίσης, η χρήση αυτής της συσκευής διαθέτει την λειτουργία  GPS, γεγονός που βοήθα στο άμεσο εντοπισμό των υδρομέτρων, καθώς επίσης και τη δυνατότητα λήψης  φωτογραφίας του υδρομέτρου, όποτε  αυτό είναι αναγκαίο.


Σκοπός μας είναι να πραγματοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερες ενέργειες, οι οποίες συνδράμουν στην διατήρηση αξιοπιστίας της υπηρεσίας. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365