Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Π.Ε. Πέλλας: Παραμένει στο επίπεδο 2 - Lockdown σε Ιωάννινα και Σέρρες

Στην Π.Ε. Πέλλας δεν αλλάζει κάτι και παραμένει στο επίπεδο 2

Ιωάννινα και Σέρρες εισέρχονται στο “κόκκινο” επίπεδο συναγερμού από την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Επίσης η Ροδόπη και Νάξος ανεβαίνουν στο επίπεδο 3, ενώ έκανε αυστηρή σύσταση στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας.


Τέλος, η Αμοργός λόγω παντελούς έλλειψης κρουσμάτων, κατεβαίνει στο πρώτο, πράσινο επίπεδο, από το επίπεδο 2 που βρισκόταν.


Στην Π.Ε. Πέλλας δεν αλλάζει κάτι και παραμένει στο επίπεδο 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365