Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπία: Σε προληπτική καραντίνα πάνω από 200 άτομα - Αισιόδοξα τα μηνύματα από τα Rapid Test

Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ πάνω από 500 γρήγορα τεστ σε κατοίκους της Αλμωπίας

Σε ρυθμούς κορονοϊού βρίσκεται η Π.Ε. Πέλλας, εξαιτίας της συρροής κρουσμάτων στο εργοστάσιο στην Σκύδρα.


Ενα εργοστάσιο το οποίο απασχολούσε αρκετούς εργαζόμενους από την περιοχή της Αλμωπίας, με κάποιους εξ αυτών να βρίσκονται θετικοί στον ιό.


Μετά την ιχνηλάτηση που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, ο ΕΟΔΥ και η πολιτική προστασία ήρθαν σε επαφή με πάνω από 200 άτομα στην Αλμωπία και τους ενημέρωσαν πως για προληπτικούς λόγους θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα, αφού θεωρούνται επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Μάλιστα πολλά ανήλικα παιδιά βρίσκονται μέσα στην λίστα των ατόμων που θα πρέπει να είναι σε καραντίνα. Τονίσουμε και πάλι για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ πάνω από 500 γρήγορα τεστ σε κατοίκους της Αλμωπίας. Απο αυτά τα τέστ ο αριθμός των θετικών ήταν μονοψήφιος. Ενα πολυ σημαντικό και αισιόδοξο στοιχείο, αφού φαίνεται πως η διασπορά έχει περιοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στην Αλμωπία.

11 σχόλια:

  1. αν τηρήσουμε την καραντίνα θα το ξεπεράσουμε.Κρισιμότατο σημείο η τήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για προληπτικούς λόγους και χωρίς να κάνουν τεστ σε κανένα παιδί, για να το επιβεβαιώσουν, τα βάζουν να παίρνουν αυτή την διαδικασία που τα φθείρει ψυχολογικα. Ελλας το μεγαλειο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλας το μεγαλειο σοτ για το δικο σου το επιπεδο!! Δεν θα παθει κατι το παιδακθ σπο τον περιορισμο λιγων ημερων!! Απο το επιπεδο υου καθε γονεα θα κριθει για το πως θα το βιωσει το καθε παιδι!! Ολζ αο τους μεγσλους εξαρτιωνται!! Πανδημια υπαρχει....κοιταξτε να περασει με τα λιγοτερα κρουσματα και ιδιως με ταους λιγοτερους υανατους!! Προσεξε μην μας χαιρετησρις κσι εσυ ή καποιος φικος σου κδι μετα θα κλαις!! Τα ιφια ελεγε και εκζνε ο πλανηταρχης σλλα ηταν σιγουρος πως θα τον σωσουν!! Για εκεινον αλλα πρωτοκολλα ισχυουν!!

      Διαγραφή
    2. Ώστε η προστασία από τον Κορονοϊό,με την διαδικασία της απομονώσεως, φθείρει τα παιδιά. Επισημοποιείσθε μας, είσθε υπέρ της ΜΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΩΣ των ατόμω, και ανηλίκων, ν που ήλθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα; Η ιχνηλάτηση, από τον Μάρτιο κι επέκεινα, αυτόν τον σκοπό είχε και έχει. Τί θέλετε για να το καταλάβαιτε, ότι ο ϊός ΔΕΝ πρέπει να εξαπλωθεί; Θα χαρώ ιδιαίτερα εάν, ομολογήσετε ότι "είσθε, πράγματι,ιατρός";

      Διαγραφή
  3. Υπαρχουν ατομα που βρεθηκαν οικογενιακα τους προσωπα θετικοι και αυτοι πανε κανονικα στις δουλειές τους και το παιδι τους σχολειο και δραστηριοτητες.... Για αυτους καμια καραντινα.... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κλείστε όλες τις εκπαιδευτικές δομές τουλάχιστον δημοτικά, ΚΔΑΠ κ φροντιστήρια για μια εβδομάδα πριν να είναι αργά. Οι ανεύθυνοι είναι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άτομο μπροστά μου βασικά δύο κύριοι συνομίλησαν μπροστά μου περί αυτού του θέματος και ο ένας ο κύριος ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αμάξι είπε κατά λέξη: και η γυναίκα μου βγήκε θετική και εγώ αλλά κατέβηκα σκαστος γιατί είχα κάτι δουλειές!!! Αυτό ο γραφω και τίποτα άλλο!!! Αυτό έγινε σήμερα 5/10 το πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ανεύθυνος και επικίνδυνος είναι αυτός που κατέβηκε σκαστος, τόσο είσαι και εσύ που δεν το κατηγγειλες στον ΕΟΔΥ.Αληθεια πως θα νιώθατε αν αυτός ο σκαστος, ευθύνεται για το θάνατο της μητέρας, της γυναίκας ή του παιδιού σου? Δυστυχώς μόνο αν σου χτυπήσει την πόρτα καταλαβαίνεις την σοβαρότητα της κατάστασης, ιδίως όταν πρόκειται για νέο άνθρωπο χωρίς υποκείμενο νόσημα.Εμας μας έτυχε και ήταν πολύ βάρβαρο

      Διαγραφή
  6. Δεν υπάρχει κρούσμα στις εκπαιδευτικές δομές φίλε. Ποιό ώφελος έχουν τα παιδιά σου με κλειστά σχολεία; Ποιός θα στα κρατάει σπίτι ; Οι μαμάδες είναι στη δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως είναι δυνατόν αφου ο ιός είναι τόσο μεταδοτικος να μην κόλλησαν οι στενές επαφές τόσων κρουσμάτων από τον Κρόνο. Ήρεμα ρωταω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως είναι δυνατόν αφου ο ιός είναι τόσο μεταδοτικος να μην κόλλησαν οι στενές επαφές των κρουσμάτων του Κρόνου. Ήρεμα ρωταω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365