Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΣ Πέλλας: Αποφάσεις πειθαρχική επιτροπής 20/10/2020

Δείτε τις αποφάσεις

Σας γνωρίζουμε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας της 20-10-2020.

-Κατακυρώνεται ο αγώνας κυπέλλου (7ος όμιλος), της 17-10-2020, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ, μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ και επιβάλλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο 50Ε, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι τις 20-11-2020, επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

-Κατακυρώνεται ο αγώνας κυπέλλου (8ος όμιλος), της 17-10-2020, μεταξύ των ομάδων Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ και επιβάλλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο 50Ε, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι τις 20-11-2020, επειδή παραιτήθηκε εγγράφως από τον παραπάνω αγώνα, βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

1 σχόλιο:

  1. Αφήστε τις αποφάσεις κ συμβάλλετε στην αναβολή των παιχνιδιών. Δεν βλέπετε τι γίνεται στο νομό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365