Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Χαρδαλιάς για Πέλλα: Υπάρχουν 212 ενεργά κρούσματα, τα πράγματα ειναι καλύτερά

Στην Πέλλα, τα πράγματα είναι καλύτερα καθώς τα κρούσματα προέρχονται μόνο από συγκεκριμένο cluster

Πέρα από την Αττική, ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει για τη διασπορά των κρουσμάτων σε Ιωάννινα, Κοζάνη και Πέλλα.


Για τρεις περιοχές της χώρας – πέρα από την Αττική – χτύπησε «καμπανάκι» ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, όσον αφορά τα κρούσματα του κοροναϊού,


Όπως είπε στην ενημέρωση για τον Covid-19, οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε κατάσταση «Alert» για τα Ιωάννινα, την Κοζάνη και την Πέλλα. Μάλιστα, για τις δύο πρώτες ο υφυπουργός απεύθυνε έκκληση στους πολίτες τους να τηρούν τα μέτρα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Στην Πέλλα, τα πράγματα είναι καλύτερα καθώς τα κρούσματα προέρχονται μόνο από συγκεκριμένο cluster (κονσερβοποιία) το οποίο έχει «στεγανοποιηθεί», όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς.


Συγκεκριμένα:

Κοζάνη: Από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, σε τρεις μέρες δηλαδή, καταγράφηκαν 49 νέα κρούσματα και 101 επαφές τους. Συνολικά, στην περιοχή υπάρχουν 181 επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τα οποία νοσηλεύονται 8.

Ιωάννινα: Από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, καταγράφηκαν 66 νέα κρούσματα και 147 επαφές. Συνολικά, η περιοχή καταγράφει σχεδόν 200 ενεργά κρούσματα, από τα οποία 24 νοσηλεύονται.

Πέλλα: Υπάρχουν 212 ενεργά κρούσματα, τα περισσότερα συνδέονται με συγκεκριμένο cluster.

1 σχόλιο:

  1. εάν όσοι έχουν σχέση με Κρόνο προσέχουν ,αυτοί και οι συγγενείς τους....μπορεί να το σώσουμε...Λίγο φιλότιμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365