Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή και διακίνηση κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα και ενός αλλοδαπού άνδρα, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.


Ειδικότερα, χθες (23 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ο ανωτέρω αλλοδαπός και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 30,7 γραμμαρίων, που όπως προέκυψε από την έρευνα είχε προμηθευτεί νωρίτερα την ίδια ημέρα από τον ημεδαπό, που εντοπίστηκε αργότερα σε διαφορετική περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.  


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οικία του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

11 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 755,1 γραμμαρίων

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και 

το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ.


Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365