Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΣ Πρόμαχοι - Όλυμπος Αψάλου 3 - 0 (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης / promahi-nea.blogspot.com

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας ο ΑΣ Πρόμαχοι κέρδισε τον Όλυμπο Αψάλου με σκορ 3-0.


Εύκολη σχετικά νίκη για τους γηπεδούχους, χωρίς να απειληθεί η εστία τους, ξεκίνησαν πολύ μέτρια τον αγώνα και στη συνέχεια βρήκαν τα πατήματά τους και  επιβλήθηκαν των φιλοξενουμένων, οι οποίοι προσπάθησαν φιλότιμα, αλλά στο τέλος ξέμειναν από δυνάμεις.


Τα γκολ:


Στο 11’ ο Μιχαηλίδης με πλασέ σε κενό τέρμα το 1-0.


Το 2-0 ο Τσόλκας στο 75’ με ατομική προσπάθεια.


Το τελικό 3-0 ο Τρίψης με προβολή εντός της μικρής περιοχής στο 85’.


Από τον ΑΣ Πρόμαχοι διακρίθηκαν οι Άτζος, Γ. Ελευθεριάδης, Μιχαηλίδης και Θ. Ελευθεριάδης.


Από τον ΟΛΥΜΠΟ Αψάλου ξεχώρισαν οι Παπαδόπουλος, Σπανίδης, Καραπατάκης και Σιδηρόπουλος.


Η διαιτησία του κυρίου Ταγκαλίδη(Σταμανίκη-Γκόγκος) ήταν καλή.


ΑΣ Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Σέλκος(Μεσκίνης), Νάνος, Πέικος, Άτζος(Παπαγεωργίου), Γ. Ελευθεριάδης, Μιχαηλίδης(Θ. Ελευθεριάδης), Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Τρίψης, Τσόλκας. Προπονητής: Μπογδάνης.


ΟΛΥΜΠΟΣ Αψάλου: Καρυπίδης(Παυλίδης), Καρακασίδης, Σταυρουλάκης(Καραπαναγιωτίδης), Παπαδόπουλος, Σπανίδης, Παπαδάκης, Γκάγκας, Τσολερίδης, Μητιτανίδης(Ζαχαράκης), Καραπατάκης, Σιδηρόπουλος. Προπονητής: Καρυπίδης.



















Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης / promahi-nea.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν λόγια για τον Όλυμπο το παλεύει με νέα παιδιά και βοηθάνε και οι παλιές καραβανες. Ντροπή στον Σαμαρά που ενώ δεν ζοριζοταν από τα αποτελέσματα άφησε τα παιδάκια και έφυγε. Στα λόγια παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365