Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ.Α. Όρμας - Μ.Θ. Λυκοστόμου 3 - 3

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Όρμας, για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας, με τον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο και την φιλοξενούμενη Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου να μένουν στο ισόπαλο 3 - 3.


Το σκορ άνοιξε ο Μπαγκής για την Όρμα στο 28ο λεπτό. Στο 39ο λεπτό ο Γιώργος Νάνος του Λυκοστόμου έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το Λυκόστομο μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών, ένα με τον Σαρρίδη στο 57ο λεπτό και ένα με τον Γιώργο Νάνο στο 62ο λεπτό έκανε το 1 - 3. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, ο δικός τους Γιώργος Νάνος στο 68 λεπτό μείωσε σε 2 - 3 και 7 λεπτά αργότερα ο Μάρκου διαμόρφωσε το τελικό 3 - 3.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:






















































































1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365