Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Μαξίμου: Έδωσαν 4.500 ευρώ για καφέδες και τυρόπιτες μέσα σε 45 μέρες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δαπάνες της Προεδρίας της Κυβερνήσεως

Μεγάλα αίσθηση προκαλούν τα ποσά που διατέθηκαν μέσα σε λίγες εδβομάδες για τα λεγόμενα «έξοδα για είδη κυλικείου» στο Μέγαρο Μαξίμου.

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δαπάνες της Προεδρίας της Κυβερνήσεως, τις οποίες υπογράφει ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, και καλύπτονται από ειδικό κονδύλι του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του e-tetradio, από τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στη «Διαύγεια» για την περίοδο από 3/8 έως 18/9, προκύπτουν οι εξής δαπάνες:

Στην Ελλάδα οι «νεοφιλελεύθεροι» χρηματοδοτούνται από το κράτος. Εμείς… από εσάς ! Στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

3/8: 400 ευρώ είδη κυλικείου
3/8: 207,68 ευρώ είδη κυλικείου για γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης
5/8: 1.000 ευρώ είδη κυλικείου
5/8: 160 ευρώ είδη ζαχαροπλαστείου
7/8: 333,40 ευρώ είδη κυλικείου για γραφείο Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ
13/8: 627,65 ευρώ είδη κυλικείου
13/8: 400 ευρώ είδη κυλικείου
25/8: 150 ευρώ είδη catering
26/8: 93 ευρώ είδη κυλικείου
1/9: 200 ευρώ είδη κυλικείου
2/9: 197,98 ευρώ είδη κυλικείου
18/9: 800 ευρώ είδη κυλικείου

Αν αθροίσει κανείς τα παραπάνω ποσά, προκύπτει ένα σύνολο 4.569,71 ευρώ μόνο για τον εφοδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου με καφέδες, τυρόπιτες, κλπ

1 σχόλιο:

  1. Λεφτά υπάρχουν για το ελληνικό πολιτικό σύστημα
    Δίνουν το καλό παράδειγμα της σπατάλης του κρατικού μηχανισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365