Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΑΣ Πρόμαχοι - Αναγέννηση Δωροθέας 5-1 για το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης / promahi-nea.blogspot.com

Για το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας ο ΑΣ Πρόμαχοι φιλοξένησε την Αναγέννηση Δωροθέας, την οποία και κέρδισε με τελικό σκορ 5-1.


Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με πολλές φάσεις και στις δυο εστίες και με συγκομιδή 6 γκολ, ικανοποιώντας τους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ποιοτικό και στρωτό παιχνίδι, με πλαγιοκοπήσεις και κάθετες μπαλιές στον άξονα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, πέντε εκ των οποίων μετέτρεψαν σε γκολ.


Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα γυμνασμένο σύνολο, κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, παίζοντας καθαρό ποδόσφαιρο, όμως υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.


Τα γκολ:

 Στο 15’ το 1-0 ο Ελευθεριάδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το 2-0 στο 43’ ο Παπασυμεών με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Ο Αθανασιάδης με σουτ από το ύψος του πέναλτι γράφει το 3-0 στο 69’.

Στο 77’ ο Τσόλκας με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής σημειώνει το 4-0.

Το 4-1 πέτυχε ο Κόγιος στο 79’ με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή.

Το τελικό 5-1 πέτυχε στο 88’ ο Τσόλκας με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.


Από τον ΑΣ Πρόμαχοι διακρίθηκαν οι Μούγιος, Αθανασιάδης, Ελευθεριάδης και Παπασυμεών.


Από την Αναγέννηση Δωροθέας ξεχώρισαν οι Γ. Νικολαίδης, Νεραντζόγλου, Πέικος και Φουντουκίδης.


Η διαιτησία του κυρίου Ζιώγλη ήταν καλή με σωστές υποδείξεις των βοηθών του Κουπαράνη και Μπέττα.


ΑΣ Πρόμαχοι: Χατζηλαμπρινός, Παπαγεωργίου, Μούγιος(Προίκος), Πέικος, Αθανασιάδης, Ελευθεριάδης, Μιχαηλίδης(Αδραμάνης), Γεωργιάδης(Τσόλκας), Σέλκος(Μεσκίνης), Παπασυμεών, Τρίψης. Προπονητής: Μπογδάνης.


Αναγέννηση Δωροθέας: Παρασκευάς, Κλεισούρης, Νεραντζόγλου(Μπλουγούρης), Γ. Νικολαίδης, Κ. Νικολαίδης(Αδέμης), Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος(Κόγιος), Πέικος(Κουρουκαφόπουλος), Σούσουλας, Σταματιάδης(Τσαβδαρίδης), Φουντουκίδης. Προπονητής: Δεμίρης.




















Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης / promahi-nea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365