Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

64χρονος σκότωσε 18χρονο Ρομά που μπήκε στην αυλή του - Ορκίζονται εκδίκηση οι συγγενείς

Σημειώθηκαν επεισόδια, ενώ υπήρχε και μεγάλη αστυνομική δύναμη

Οι Ρομά ζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του 18χρονου, ενώ εξέφρασαν φόβους για βεντέτα

Καζάνι που βράζει είναι η Μεσσήνη από χθες το μεσημέρι, ύστερα από τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 18χρονου Ρομά από κυνηγετικό όπλο 64χρονου στην Πιπερίτσα Μεσσηνίας. Οπως ισχυρίστηκε ο 64χρονος, είδε τον 18χρονο να μπαίνει στην αυλή του, με σκοπό να τον κλέψει. Υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έριξε στον αέρα για εκφοβισμό, όμως τα σκάγια του όπλου κατάφεραν μοιραία χτυπήματα στον νεαρό που υπέκυψε λίγο αργότερα.



Από εκείνη την ώρα, μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Αρχικά, δεκάδες συγγενείς του θανόντος κι άλλοι Ρομά συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διακομίστηκε ο 18χρονος και δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Σημειώθηκαν επεισόδια, ενώ υπήρχε και μεγάλη αστυνομική δύναμη, η οποία αναμένεται σήμερα το πρωί να ενισχυθεί με διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα.

Κλειστή ήταν από χθες το απόγευμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης η 7η Ε.Ο. Μεσσήνης – Μελιγαλά, καθώς Ρομά είχαν στήσει οδόφραγμα λίγο πριν τη διασταύρωση του Καρτερολίου με την Πιπερίτσα. Για το λόγο αυτό μπλόκα της Αστυνομίας δεν επέτρεπαν στους οδηγούς να κινηθούν προς τα εκεί, ενώ λίγα μέτρα πριν από το οδόφραγμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν μεταβεί στο σημείο από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.


Επίσης αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν στο σπίτι του 18χρονου, όπου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς του, ενώ φρούριο θυμίζει η Πιπερίτσα με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται μέσα στο χωριό, αλλά και σε όλες τις εισόδους, προκειμένου να μην μπορούν να φτάσουν εκεί οι Ρομά.


Οι Ρομά ζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του 18χρονου, ενώ εξέφρασαν φόβους για βεντέτα. 


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις τους.



3 σχόλια:

  1. Αν ζητούν δικαιοσύνη τότε να πάνε σχολείο και να μάθουν να δουλεύουν
    όχι να κλέβουν και να πουλάνε ναρκωτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακούμε θεέ μου!αν τον έτρωγε ο ρονα θα ήταν εντάξει!πω πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365