Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΥ Αριδαίας στα πλαίσια της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Για μια ακόμη χρονιά, ο κόσμος της Αλμωπίας, στήριξε έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Η δράση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αλμωπίας, τη ΔΗΚΕΑ και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Ήδη από το πρωί αρκετοί συμπολίτες μας, προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, για να προσφέρουν σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα. Ιδιαίτερα φέτος εξαιτίας της πανδημίας, η κίνηση αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική, αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη είναι μία από τις σημαντικότερες ανθρώπινες αξίες.

Οι δράσεις της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στο Δήμο μας, θα ολοκληρωθούν το απόγευμα με την λαμπαδηδρομία στην πόλη της Αριδαίας, στην οποία φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν, θα πραγματοποιηθεί μόνο με τη συμμετοχή αθλητών σε περιορισμένο αριθμό.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365