Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός: Κατέληξε 91χρονος στο Παπαγεωργίου - Είχε μεταφερθεί από την Έδεσσα - Επτά θάνατοι τις τελευταίες ώρες

Επτά θάνατοι τις τελευταίες ώρες

Επτά ακόμη άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή τις τελευταίες ώρες από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό σε 497.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με το iefimerida.gr κατέληξαν:


-Ένας 91χρονος άνδρας με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μετά την διακομιδή του στις 14 Οκτωβρίου από το νοσοκομείο της Έδεσσας.


-Δύο άνδρες και μια γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα απεβίωσαν στο νοσοκομείο «Αττικόν». Πρόκειται για μια 82χρονη, μια 71χρονη και έναν 72χρονο


-Δύο νεκροί καταγράφηκαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Πρόκειται για μια 82χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη από τις 7 Οκτωβρίου και έναν 79χρονο που είχε εισαχθεί για νοσηλεία στις 2 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.


-Ένας 56χρονος με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την εισαγωγή του στις 16 Οκτωβρίου.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365