Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

«Big Brother»: Κυκλοφόρησε 8λεπτο ροζ βίvτεο ξεvοδοχείου με πρωταγωνίστρια πολυσυζητημένη παίκτρια

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για τα κορίτσια που εκτίθενται τηλεοπτικά μέσω ριάλιτι προγραμμάτων

Ακόμα μία γυναίκα που αυτή τη σεζόν βλέπουμε να συμμετάσχει σε ριάλιτι -συγκεκριμένα στο «Big Brother»  αναμένεται να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη της διαρρ0ής προσωπικών της λήψεων.


Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για τα κορίτσια που εκτίθενται τηλεοπτικά μέσω ριάλιτι προγραμμάτων.


Ακόμα μία γυναίκα που αυτή τη σεζόν βλέπουμε να συμμετάσχει σε ριάλιτι -συγκεκριμένα στο «Big Brother» όπως αναφέρει το dailymedia αναμένεται να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη της διαρρ0ής προσωπικών της λήψεων, με κανέναν να μην γνωρίζει τι σκοπεύει να κάνει η παραγωγή του παιχνιδιού ή αν την έχει ήδη ενημερώσει.


Το συγκεκριμένο βίvτεο διάρκειας 8 λεπτών είναι τραβηγμένο σε ξεvοδοχείο και όπως μπορεί να δικρίνει κανείς, η παίκτρια είναι με τον τότε σύvτροφό της. Να σημειωθεί πως η εικόνα της είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτό που βλέπουμε σήμερα, καθώς είναι σε πολύ μικρότερη ηλικία και πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις.


Το υλικό αυτό είναι ιδιαιτέρως σκληρό, καθώς μιλάμε για ολοκληρωμένη πράξη, την οποία η ίδια ζήτησε να καταγράψει ο σύvτροφός της! «Βγάζεις βίvτεο;», ρωτά εκείνη προτρεπτικά. «Είσαι σίγουρη;», ακούγεται να λέει εκείνος με την ίδια να απαντά «Ναι».

3 σχόλια:

  1. Αυτό έχουν
    Αυτό πουλάνε.
    Τυχάρπαστες και τυχάρπαστοι.
    Με την ευκαιρία αυτών των τηλεσκουπιδιών που αποκτανε κάποια αναγνωρισιμότητα, και σκανε < κατα λάθος > τα ροζ βίντεο το ενα μετα το άλλο.
    Τζάμπα διαφήμιση για να ανέβει το κασέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκουπιδότοποι τα ιδιωτικά κανάλια (όχι όλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λινκ για την τσοντα παιζει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365