Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

ΣΟΚ στην Πέλλα: Νεκρός σε τροχαίο ανήμερα των γενεθλίων του ο τερματοφύλακας της Δόξας Μανδάλου Σταύρος Γιαβάσης

Εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του

Σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα για ένα τροχαίο ανάμεσα σε μια μηχανή και ένα φορτηγό, έξω από τα Γιαννιτσά και τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.


Δυστυχώς ο 23χρονος οδηγός και τερματοφύλακας της Δόξας Μανδάλου Σταύρος Γιαβάσης, υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στον πένθος όλη την Πέλλα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν πολύ αγαπητός στο χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ είχε αγωνιστεί στην Θύελλα Σαρακηνών και στην Νίκη Αξού Μ.Α. Πέλλας κ.α.

Μάλιστα ο 23χρονος έφυγε από την ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365