Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Στην Κρύα Βρύση θα αγωνίζεται ο Απόλλων Πόντου

Αυτό μετά και την έξωση του Ερασιτέχνη στην κοκκινόμαυρη ΠΑΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metroppolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υπάρχει καταρχήν συμφωνία της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου με τους ανθρώπους της Κρύας Βρύσης για να μπορέσει η ομάδα να το χρησιμοποιεί για τα εντός έδρας παιχνίδια στη Football League. 


Αυτό μετά και την έξωση του Ερασιτέχνη στην κοκκινόμαυρη ΠΑΕ και την κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Απόλλων είχε παίξει μακριά από το γήπεδό του σε κάποια παιχνίδια και την περσινή σεζόν, χρησιμοποιώντας το γήπεδο της Τρίγλιας. 


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμφωνία για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου έχει ενταχθεί το να επωμιστεί η διοίκηση της ΠΑΕ κάποιες εργασίες στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι ο τοπικός Απόλλων Κρύας Βρύσης έχει τα ίδια χρώματα και το ίδιο σήμα με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ αγωνίζεται στο β΄τοπικό της Πέλλας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365