Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ»

Ανακοίνωση

Ως Πρόεδρος του Α.Φ.Ο.Σ.  Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ» και πρώην Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Αλμωπίας (Α.Σ. Αλμωπίας) , στα πλαίσια της ενημέρωσης προς τα μέλη του Συνεταιρισμού αλλά και στο σύνολο των παραγωγών της Αλμωπίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται υπό την διοίκηση, διαχείριση και ευθύνη του διορισμένου εκκαθαριστή, συνεχίζουν να αποτελούν περιουσιακά στοιχεία του συνεταιρισμού και δεν έχουν εκποιηθεί, μεταβιβασθεί ή απαλοτροιωθεί από κανέναν δανειστή. 


Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ήδη έχουμε προβεί σε νομικές ενέργειες οι οποίες συνεχίζονται προς την κατεύθυνση της μερική ή ολικής απαλλαγής του συνεταιρισμού από τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα χρέη του, την είσπραξη των απαιτήσεών του και γενικά της περάτωσης της εκκαθάρισης και την επαναδιαχείριση της περιουσία του από τους νόμιμους εκπροσώπους της. 


Συνιστούμε δε στα μέλη του συνεταιρισμού, προκειμενου να έχουν ακριβή και πλήρη πληροφόρηση περί των θεμάτων που αφορούν τον συνεταιρισμό, να απευθύνονται άμεσα, γραπτώς ή προφορικώς, στα γραφεία και στους νόμιμους εκπροσώπους του και να μην σχηματίζουν ψευδείς ή ανακριβείς εντυπώσεις από σκόπιμες ή όχι, «πληροφορίες» και φήμες που καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα. 


«ΗΜΑΣΤΑΝ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».


Με εκτίμηση 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ

Μπερμπέρης Παντελής


1 σχόλιο:

  1. Πληρώστε πρώτα τους τους παραγωγούς που χρωστάτε δύο και τρία χρόνια και μετά να βγάζετε ανακοινώσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365