Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός της ΔΙΑΣ από το τροχαίο στον Άγιο Κοσμά

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής

Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή και ο δεύτερος αστυνομικός της ΔΙΑΣ που είχε εμπλακεί στο τροχαίο στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου είχε σκοτωθεί 33χρονος αστυνομικός.

Οι δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στις 9 Σεπτεμβρίου είχαν ειδοποιηθεί να πάνε να συνδράμουν σε φωτιά όμως ενεπλάκησαν σε τροχαίο με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του ακαριαία και ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά και από τότε έδινε μια μεγάλη μάχη.


Τελικά ο 24χρονος αστυνομικός που όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.


Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής


«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.


Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365