Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 8/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μήπως μια συναισθηματική αναταραχή εκτρέπει την ευημερία σας; Δεν πρόκειται να εξαφανίσετε όσα σας πονούν, αν στραφείτε στο φαγητό ή βαλτώσετε μπροστά στην τηλεόραση. Είναι καιρός να μιλήσετε για αυτά που νιώθετε, γιατί ρισκάρετε να βλάψετε την υγεία σας.
Αντί να παραμερίζετε τα συναισθήματα, συζητήστε τα με ένα έμπιστο φιλικό άτομο ή έναν ειδικό. Μόλις βγάλετε από μέσα σας όλο αυτό το βάρος, θα αρχίσετε να βρίσκετε και τις λύσεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αφήστε την κριτική για μια άλλη μέρα, αγαπητοί Ταύροι! Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τουλάχιστον δώστε στους άλλους την ευκαιρία να πουν τη δική τους εκδοχή.
Το να τους «ακτινογραφείτε» τόσο, ίσως σας κάνει σκληρούς… Αλλά μπορεί αυτό το δύσθυμο ή απότομο άτομο του κύκλου σας, να βιώνει μια δική του δυσκολία.
Προτιμήστε συνειδητά την κατανόηση έναντι της επίκρισης: Αν ορθώς νιώθατε αρνητισμό, θα δικαιωθείτε. Αν είχατε άδικο, η καλοσύνη σας θα αποτελέσει βάλσαμο για τον άλλο και θα ενδυναμώσετε μια σχέση! 

ζώδια σήμερα 08/10 Δίδυμοι

Η ευελιξία στα οικονομικά σας μπορεί να επιφέρει θαύματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον οίκο σας των χρημάτων, ένας σημαντικός στόχος φωταγωγείται… Και αν λαχταράτε κάτι ακριβό, θα πρέπει να κάνετε οικονομίες για να το αποκτήσετε. Σταματήστε να παραγγέλνετε φαγητό, μπορείτε να πάρετε από το σπίτι ακόμα και τον καφέ σας. Ασχοληθείτε οι ίδιοι με την περιποίηση του εαυτού σας, για να αποφύγετε το κόστος των επαγγελματιών. Μικρές περικοπές στα έξοδα, θα οδηγήσουν στην απόκτηση αυτού που θέλετε! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, θεωρείτε ότι δεν βλάπτει λίγη διάνθιση στα λεγόμενά σας; Κι όμως, η Σελήνη στο ζώδιό σας προειδοποιεί ότι ρισκάρετε την αξιοπιστία σας! Η υπερβολή μπορεί να κάνει κάποιους δύσπιστους απέναντί σας. Καλύτερα να διοχετεύσετε αυτή την ορμή σε πιο δημιουργικά εγχειρήματα, όπως τη γραφή ή τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αλλά στις αλληλεπιδράσεις σας, να είστε ειλικρινείς και ακέραιοι. Αφήστε τα σημαντικά σας επιτεύγματα να μιλήσουν από μόνα τους! 


ζώδια σήμερα 08/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Γι’ αυτό ευθύνεται η παρουσία της Σελήνης στο νωχελικό 12ο Οίκο σας! Επειδή θα είστε κάπως αργοκίνητοι στην αρχή της ημέρας, καλύτερα να αναβάλετε σημαντικές κινήσεις ή αποφάσεις. Από το Σάββατο που το φεγγάρι θα βρεθεί στα εδάφη σας, η ενέργειά σας θα ανανεωθεί. Επί του παρόντος, ασχοληθείτε με πιο δημιουργικές διεργασίες. Μπορείτε να οραματιστείτε τα επόμενα εγχειρήματά σας και να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Είναι καλή συγκυρία και για να προσφέρετε επιπλέον περιποίηση στον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οι αριθμοί έχουν δύναμη, αγαπητοί Παρθένοι! Μην πορεύεστε μόνοι, διοχετεύστε στην ενέργειά σας σε μια ομαδική προσπάθεια. Αν η δική σας ομάδα έχει χάσει την ορμή της, μπορείτε να την εμψυχώσετε. Αν υπάρχει ένας αδύναμος κρίκος στη σύνθεσή της, παραμερίστε τον και μιλήστε μαζί του. Αν κάποιοι δεν αποδίδουν όπως πρέπει, ίσως είναι καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Ο καθένας επενδύει ακόμα και στα ομαδικά εγχειρήματα, δεν πρέπει να υπονομεύεται η επιτυχία τους! 

ζώδια σήμερα 08/10 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αξιοποιήστε τη διαύγεια της σκέψης και της οπτικής σας! Η Σελήνη ρίχνει φως στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, αποκαλύπτοντας τι μπορεί να μην εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Τώρα μπαίνετε ξανά στη θέση του οδηγού και ανακτάτε ταχύτητα. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα: Τι θέλετε να έχετε πετύχει μέχρι το τέλος του χρόνου; Όσο πιο συγκεκριμένοι είστε, τόσο πιο εύκολα θα το υλοποιήσετε! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κατευνάστε την αλαζονική τάση σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η εκφραστική Σελήνη απαιτεί συναίσθηση στα όσα αιχμηρά ή επιθετικά μπορεί να ξεστομίσετε. Μπορεί να θίξετε ένα ευαίσθητο άτομο, ειδικά αν το «δηλητήριό» σας πέσει σε κάποιες πληγές… Αν πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσετε αρνητικά κάτι, μιλήστε με ένα άτομο που σας κατανοεί αντί να κάνετε δημόσιες αναρτήσεις. Μην ρισκάρετε να χάσετε σημαντικές επαφές σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην υποτιμάτε την εχεμύθεια! Με τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της διακριτικότητας, καλείστε να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε. Αν νιώσετε ακατανίκητη ανάγκη να αποκαλύψετε κάτι πικάντικο ή διφορούμενο, καλύτερα να μετρήσετε από μέσα σας μέχρι το δέκα. Να ξέρετε ότι όσο δημιουργείτε ένα μυστήριο γύρω σας, ισχυροποιείτε την πρόθεση των άλλων να διαπραγματευτούν μαζί σας… Παράλληλα απομακρύνεστε από τα δράματα και εστιάσετε στους σημαντικούς στόχους σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μειώστε ταχύτητα στις σημαντικές συμπράξεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον τομέα σας των σχέσεων, έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Έχει σημασία η σύμπνοια στα μακροπρόθεσμα βήματα… Γι’ αυτό διερευνήστε αν υπάρχει η προοπτική και διάθεση από την άλλη πλευρά, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι. Αν είστε ελεύθεροι, στοχεύστε στα αμοιβαία αισθήματα: Μπορεί να υπάρχουν σε μια νέα γνωριμία ή μια υπάρχουσα στον φιλικό σας κύκλο! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, καλή είναι η εστίαση στην υγιή διαβίωση… Αλλά προτιμήστε να βρείτε τον σωστό τρόπο αντί για τον κόπο! Είναι καλύτερα να απολαμβάνετε κάθε δράση για τη διατροφή και την εξάσκησή σας, αντί να μένετε σε επίμονες πρακτικές. Κάντε μια βόλτα καθημερινά, με έναν φίλο ή το κατοικίδιό σας. Αναζητήστε συνταγές που κεντρίζουν τη φαντασία σας. Διασκεδάστε με τις πολλές επιλογές, αντί να καταπιέζεστε σε μια άχρωμη και άοσμη καθημερινότητα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, εκφράστε τις πιο μεγαλεπήβολες ιδέες σας! Η Σελήνη στον Καρκίνο τονώνει το πάθος σας και ωθεί κάθε φιλοδοξία σας. Μικρά βήματα μπορούν να σας αποδώσουν περισσότερο στη δημοτικότητά σας, όπως η ανανέωση του τρόπου που προβάλετε τον εαυτό σας. Παράλληλα, ακούστε τη διαίσθησή σας για συναισθηματική ειλικρίνεια. Γνωστοποιήστε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσα

σημαίνουν για εσάς, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την τρυφερότητά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365