Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 11/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ομοιάζετε του Τσε Γκεβάρα: Επαναστατικά αποφασισμένοι να πάρετε τα ηνία της ζωής σας, να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην σας συνεπάρει τόσο ο ενθουσιασμός που να δράτε πριν σκεφτείτε.

Δεν πρέπει να ρισκάρετε να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Καλύτερα να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, που θα σας φτάσουν σίγουρα στους στόχους που θέλετε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, προβλέπονται αποκαλύψεις και διαφωνίες με τους αγαπημένους σας!
Επειδή θα σας πιάσουν εξ απροόπτου και ίσως να σας απογοητεύσουν, ας παραμείνετε ψύχραιμοι… Αν έχετε τον έλεγχο σε όσα πείτε και κάνετε, θα αποφύγετε να χειροτερέψετε το κλίμα.
Κρατήστε χαμηλό τον τόνο της φωνής σας και στοχεύσετε στην εξομάλυνση της κατάστασης!

ζώδια σήμερα 11/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχουν προκύψει πολλές δυσκολίες και πιέσεις τον τελευταίο καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να ηρεμήσετε και να στραφείτε στην υλοποίηση των στόχων σας. Η ένταση οδηγεί σε συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας… Και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, για να μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Σίγουρα δεν θέλετε να πληγώσετε ούτε να θίξετε κανέναν. Γι’ αυτό πρέπει να έχετε περισσότερο αυτοέλεγχο και να ελέγχετε διπλά τα λόγια σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, φαίνεται ότι τελευταία επικρατεί χάος στη ζωή και τις σκέψεις σας! Το νεφέλωμα στο μυαλό σας δεν επιτρέπει να κρίνετε ορθά πρόσωπα και καταστάσεις… Ως επακόλουθο, έχετε κάνει λανθασμένες επιλογές και ανάρμοστους χειρισμούς. Χρειάζεστε χρόνο για να ανασυνταχθείτε, να ανακτήσετε τη δύναμη και τη διαύγειά σας. Έτσι θα ανανεωθείτε και θα επιστρέψετε δριμύτεροι και πιο παραγωγικοί! 

ζώδια σήμερα 11/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, πρέπει να κάνετε έναν ειλικρινή και ώριμο διάλογο με τον εαυτό σας! Αυτή η διαδικασία θα επιστρέψει να ανακτήσετε τη διαύγειά σας, τόσο για τα συναισθηματικά όσο και για τα πρακτικά θέματά σας. Έτσι θα βελτιωθεί η καθημερινότητά σας και θα είστε λιγότερο νευρικοί. Οφείλετε να προσφέρετε μια ανάπαυλα στον εαυτό σας από καιρό σε καρό, προκειμένου να ανανεώνεστε και να ανασυντάσσεστε. Δώστε περισσότερη σημασία στην υγεία και την εμφάνισή σας, για να τονώσετε και την ψυχολογία σας! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ζωή σας αρχίζει να αποκτά πιο ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς, αγαπητοί Παρθένοι! Χάρη στον κόπο που έχετε καταβάλει, το αρμονικό κλίμα ευνοεί την υλοποίηση των στόχων σας. Σύντομα θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά όνειρα και φιλοδοξίες, αρκεί να μην επηρεαστείτε από τρίτους. Εστιάστε στα θέλω σας με εμπιστοσύνη στο κριτήριο και τη διαίσθησή σας, για να εξελιχθούν όλα ακόμα πιο αίσια! 

ζώδια σήμερα 11/10 Ζυγός

Επιτέλους η απαισιοδοξία περνά στο παρελθόν, αγαπητοί Ζυγοί! Πλέον θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με πιο ρόδινες προοπτικές. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, από εμπόδια και δυσκολίες που σας περιόριζαν ως τώρα. Η πορεία προβλέπεται θετική και επιτυχημένη για όλα τα σχέδιά σας! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο χρόνος που διαθέσατε για τον εαυτό σας, επέτρεψε να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις και τα θέματά σας. Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε αυτή την αίσια ατμόσφαιρα και να σημειώνετε πρόοδο. Βαδίστε συνδυάζοντας το ένστικτο με τη λογική, μια πρακτική που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η πίεση της τελευταίας περιόδου έχει καταπονήσει τα όριά σας! Δεν μπορείτε να αντέξετε άλλο με αυτό το ρυθμό, ενώ τα προβλήματα φαντάζουν ατελείωτα. Αλλά δεν έχετε άλλη ενέργεια για να τα χειριστείτε, χρειάζεστε άμεσα ένα διάλειμμα. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις αντοχές σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε σε κάθε πρόκληση ή εμπόδιο προκύπτει στην πορεία σας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πρέπει να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα! Τον τελευταίο καιρό έχετε χάσει την επαφή με τους στόχους σας, γι’ αυτό νιώθετε αποσυντονισμένοι και αγχωμένοι. Κάντε μια ανάπαυλα μόνοι, για να κάνετε τον απαραίτητο απολογισμό. Έτσι θα δείτε τη ζωή σας με περισσότερη διαύγεια, ώστε να καθορίστε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι και ανασφαλείς, αγαπητοί Υδροχόοι! Έχετε τη διάθεση να αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας, κάτι που δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε κάτι… Θα είναι πολύ καλύτερο να εκφράσετε όσα σας ενοχλούν, να συζητήσετε σε τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας αποδείξει πόσο νοιάζονται για εσάς – κι έτσι θα χαλαρώσετε και θα αναθαρρήσετε!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Πάψτε να είστε παθητικοί παρατηρητές της ζωής σας, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα οικοδομήσουν τη ζωή που θέλετε. Πρέπει να εστιάσετε στην οργάνωση και προετοιμασία σας με γνώμονα τη λογική, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των δικών σας ανθρώπων για κάθε πρόβλημα. Η αντικειμενική οπτική τους θα βοηθήσει να βρείτε τις ενδεδειγμένες λύσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365