Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 27/10 Κριός

Αρχίζει να φαίνεται ένα φως στην άκρη του τούνελ, αγαπητοί Κριοί! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που έχει διαταράξει τη ζωή σας, πρόκειται να λήξει στις 3 Νοεμβρίου. Αλλά επί του παρόντος, ο επικοινωνιακός πλανήτης περνά με την όπισθεν από τον Σκορπιό στον Ζυγό…
Θα αρχίσει να χαλαρώνει η επιφύλαξή σας για το τι και ποιους να εμπιστεύεστε. Αν και οι σχέσεις θα είναι για λίγο ακόμη αιχμηρές, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ειρηνευτικές δονήσεις του Ζυγού για να ισορροπήσετε τους δεσμούς σας! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε παραμελήσει την ευημερία σας από τις 13 Οκτωβρίου που ο Ερμής κινείται ανάδρομος!
Αλλά μπορείτε να εστιάσετε στην επαναφόρτισή σας, καθώς ο επικοινωνιακός πλανήτης περνά με την όπισθεν στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας της ζωτικότητας. Από εκεί σας καλεί να κάνετε αναστροφή και στις δικές σας συνήθειες, με αλλαγές που θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.
Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου που θα λήξει αυτή η ανάδρομη φάση του, πατήστε φρένο στις απαιτήσεις των άλλων και στη δυσκολία σας να κάνετε συμβιβασμούς. Θέστε τη φροντίδα του εαυτού σας σε προτεραιότητα, για να μειώσετε το άγχος και να τονώσετε τις αντοχές σας!


ζώδια σήμερα 27/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, τιθασεύστε τις εριστικές παρορμήσεις σας για τις επόμενες επτά ημέρες! Ο Ερμής θα λήξει την ανάδρομη πορεία του στις 3 Νοεμβρίου… Αλλά τώρα περνά με την όπισθεν στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της φήμης. Κάπου έχετε χάσει την έμπνευση και στην εστίασή σας σε όσα έχουν πραγματικά σημασία. Γι’ αυτό πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όσα ετοιμάζεστε να δημοσιοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μην βιαστείτε να κάνετε τατουάζ τα αρχικά του νέου ερωτικού σας ενδιαφέροντος! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αρχίστε να απομακρύνεστε από τη φάση της κυκλοθυμίας σας! Αφότου γύρισε ανάδρομος ο Ερμής στις 13 Οκτωβρίου, έχετε πολλά άδεια κουτιά χαρτομάντιλων να επιδείξετε πόσο η ζωή μιμείται τις σαπουνόπερες. Αλλά τώρα ο αγγελιαφόρος πλανήτης μπαίνει στον Ζυγό και τον 4ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης, όπου και θα κλείσει την ανάδρομη πορεία του στις 3 Νοεμβρίου. Καιρός να ορίσετε τα νέα σας όρια στο σπιτικό και την οικογένειά σας, ώστε να αρχίσει να επανέρχεται η αρμονία! 

ζώδια σήμερα 27/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σκεφτείτε πριν μιλήσετε! Ένα απερίσκεπτα ειλικρινές σχόλιο μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, από τώρα και μέχρι τις 3 Νοεμβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής περνά με την όπισθεν στον Ζυγό και τον επικοινωνιακό οίκο σας. Οι άλλοι θα πάρουν προσωπικά την όποια «εποικοδομητική» κριτική σας, γι’ αυτό κρατήστε τη για τον εαυτό σας. Ποτέ δεν είναι μάταιη λίγη επιφύλαξη, ακόμα και για όσα σκέφτεστε να δημοσιοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Πάρτε βαθιά ανάσα και ασχοληθείτε με τον προϋπολογισμό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ερμής προκαλεί τα οικονομικά σας από τις 13 Οκτωβρίου που γύρισε ανάδρομος. Και τώρα πρέπει να είστε πιο αυστηροί με τα χρήματά σας, καθώς περνά με την όπισθεν στον Ζυγό για τις επτά τελευταίες ανάδρομες μέρες του. Αρχίστε να αξιοποιείτε το ελεγκτικό σας χάρισμα, για όσα ποιοτικά λαχταράτε να αποκτήσετε. Αν οργανώσετε αναλόγως τον προϋπολογισμό σας, μετά τις 3 Νοεμβρίου θα κάνετε πιο έξυπνες αγορές αντί για παρορμητικές δαπάνες! 

ζώδια σήμερα 27/10 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε… Ξέρετε τη συνέχεια! Ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται ανάδρομος από τις 13 Οκτωβρίου – και θα λήξει αυτή την πορεία στις 3 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας που μπαίνει με την όπισθεν τώρα. Πρέπει να περιορίσετε την τάση σας να παράσχετε συμβουλές κάθε είδους, να κάνετε συστάσεις ή να πιέζετε τους άλλους. Και η παραμικρή υπόδειξη μπορεί να κλονίσει ένα σημαντικό εγχείρημά σας ή μια φιλία. Προτιμήστε την ασφαλή οδό, να κρατάτε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Έχετε ανάγκη από ηρεμία, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο Ερμής διέσχισε ανάδρομος το ζώδιό σας από τις 13 Οκτωβρίου και σας έκανε παραδειγματικά σιωπηλούς. Κρατήστε την ίδια στάση, καθώς ο επικοινωνιακός πλανήτης περνά με την όπισθεν στο Ζυγό για να λήξει τον ανάδρομο κύκλο του στις 3 Νοεμβρίου. Επειδή κεντρίζει τον ομιχλώδη 12ο Οίκο, μην βιαστείτε να στηριχτείτε στην ειλικρίνειά σας. Δεν θα μπορείτε να δείτε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων, γι’ αυτό να σκέφτεστε διπλά σε ποιον και για τι μιλάτε. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε κάποιες σημαντικές κινήσεις, φροντίστε να έχετε κάνει την πιο άρτια προετοιμασία για να μην εκτεθείτε! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Προστατεύστε το «τεχνολογικό» περιβάλλον σας, αγαπητοί Τοξότες! Ο Ερμής περνά με την όπισθεν στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας της τεχνολογίας και των ομάδων. Βάλτε το φλιτζάνι του καφέ μακριά από τον υπολογιστή σας, αναβαθμίστε τους κωδικούς σας στο διαδίκτυο, κάντε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες κειμένων και αναταραχές στο πρόγραμμά σας. Λίγες μέρες απομένουν, φροντίστε να ελέγχετε τα πάντα διπλά στο μεταξύ! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Να είστε πιο ξεκάθαροι με τα ζητούμενά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό απαιτεί ο επικοινωνιακός Ερμής, που περνά με την όπισθεν στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας της πειθαρχίας. Από τις 13 Οκτωβρίου που κινείται ανάδρομος, έχει προκαλέσει σύγχυση στη συνεργατική δυναμική σας. Γι’ αυτό πρέπει να είστε ψύχραιμοι και επεξηγηματικοί, για να μην προκύψουν πρόσθετες παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Ο ανάδρομος κύκλος του θα λήξει στις 3 Νοεμβρίου και όλα θα επιστρέψουν σε πιο ομαλούς ρυθμούς! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και εκφραστικοί τον τελευταίο καιρό… Μπορεί αυτό να έχει προκαλέσει προβλήματα; Ο Ερμής περνά με την όπισθεν στον Ζυγό, όπου και θα ολοκληρώσει στις 3 Νοεμβρίου αυτό τον ανάδρομο κύκλο που άνοιξε στις 13 Οκτωβρίου. Σε αυτή τη φάση, η σιωπή θα αποδειχθεί χρυσός: Αντί να μοιράζετε ειλικρινείς σχολιασμούς, προτιμήστε να κοιτάτε τις καταστάσεις από διάφορες οπτικές. Αυτό θα αποκλιμακώσει κάθε πιθανή ένταση, που θα την συζητήσετε άρτια με τον Ερμή ορθόδρομο! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Έχετε κρυμμένους «σκελετούς» στην ντουλάπα σας, αγαπητοί Ιχθύες; Μέχρι τις 3 Νοεμβρίου ο επικοινωνιακός Ερμής θα διασχίζει με την όπισθεν τον Ζυγό, όπου και θα κλείσει αυτό τον ανάδρομο κύκλο του που άνοιξε στις 13 Οκτωβρίου. Στο μεταξύ, θα σας κεντρίσει να αποκαλύψετε μυστικά που ίσως βαραίνουν την ψυχή σας. Αν αποφασίσετε να τα πείτε, αξιοποιείστε το πλεονέκτημα να τα εκφράσετε με τον δικό σας τρόπο – και όχι όπως μπορεί να αποκαλυφθούν από κακοπροαίρετους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365