Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Αερωπός Έδεσσας: Τέλος καλό, όλα καλά για τον Πέτρο Βαφείδη, που χειρουργήθηκε σήμερα επιτυχημένα

Ο Πέτρος Βαφείδης χειρουργήθηκε από τον ιστορικό ηγέτη και ιατρό της ομάδας, Θωμά Μουμτσιδέλλη

Γύρω στη μία η ώρα ο Πέτρος Βαφείδης βγήκε από την αίθουσα του χειρουργείου, καθώς σήμερα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης ρήξεως έξω μηνίσκου.


Ο 24χρονος πίβοτ του Αερωπού Έδεσσας είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ματς της ομάδας του με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας. Παρ' όλα αυτά, προχθές, αγωνίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στον Φίλιππο Βεροίας, για να βοηθήσει το σύνολο.


Ο Πέτρος Βαφείδης χειρουργήθηκε από τον ιστορικό ηγέτη και ιατρό της ομάδας, Θωμά Μουμτσιδέλλη, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του πολλά χρόνια στην ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365