Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Χρήστος Μπάτσης: Ο ιός είναι δίπλα μας. Απαιτείται από όλους σοβαρότητα

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:


Περάσαμε μια πολύ ωραία περίοδο χωρίς κρούσματα κορωνοιου στην περιοχή μας σχεδόν 6 μήνες. Τώρα ο ιός είναι δίπλα μας. Απαιτείται από όλους σοβαρότητα. Πρέπει να σπάσουμε τον κρίκο του κορωνοιου, αλλά όχι και τον κρίκο της τοπικής μας οικονομίας. Προσοχή από όλους μας,.πιστή τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας .

Περάσαμε δύσκολα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, ας φροντίσουμε να μην επαναληφθεί. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι να βλέπουμε καθαρά και να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, του τύπου, άκουσα ότι αυτός ή αυτή είναι θετικός στον κορωνοιο. Σε Καμία περίπτωση δεν στιγματιζουμε κανέναν, γιατί μέχρι και χθες ήταν ο φίλος μας, ο γείτονας, ο διπλανός μας, ο συνεργάτης στην δουλειά και πάει λέγοντας. 

Οι θετικοί στον ιό δεν είναι εξωγήινοι, είναι πολύ απλά συνάνθρωποι μας. 

Ως Δήμαρχος συνιστώ ψυχραιμία και σοβαρότητα από όλους, για να είναι αυτή η περίοδος μια κακή παρένθεση στην καθημερινότητα μας, την οποία πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν φοβόμαστε, θωρακιζομαστε με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας. 

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα ενάντια στον κορωνοιο.

 Όλοι μαζί ΑσφαλιΖουμε το μέλλον

2 σχόλια:

  1. Είπε αυτός που έδινε χειραψίες μέσα στην καραντίνα γιατί δεν πιστεύε ότι υπάρχει
    Μμμ οκ φουλ αξιοπιστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με τα σχολεία τι θα γίνει;Τα λεωφορεία δεν απολυμαίνονται και πριν πάρουν τα παιδιά έχουν πάει Θεσσαλονίκη Έδεσσα Γιαννιτσά Σκύδρα δεν είναι επικίνδυνο;μήπως να κλείσουν;Ας απάντηση ένας <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365