Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 6/10 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, παραμερίστε για λίγο την τελειομανία σας! Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις από τον εαυτό σας στην καθημερινότητα, τόσο θα μεγαλώνει το άγχος σας. Θα επιδεινώσει την ατμόσφαιρα μια σύγκρουση της Σελήνης με την Αφροδίτη.
Θα είναι καλύτερα να χαλαρώσετε λίγο, να αποδεχθείτε τη ζωή με τα ελαττώματά της… Και να αγκαλιάσετε και τα δικά σας. Εξάλλου, οι ιδιορρυθμίες κάθε ιδιοσυγκρασίας την κάνουν μοναδική και όμορφη! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Κρατήστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Ταύροι! Καλό είναι να ξεδίνετε με μια βόλτα στα μαγαζιά, όχι όμως να φτάνετε στο σημείο να ζημιώνετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Την προειδοποίηση εκπέμπει ένα παρορμητικό τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Μελετήστε ρεαλιστικά τον προϋπολογισμό σας πριν αποφασίσετε μια κοστοβόρα αγορά.
Αν κάτι πραγματικά αξίζει τον κόπο, να προχωρήσετε. Διαφορετικά να στραφείτε σε μια εναλλακτική και λιγότερο ακριβή επιλογή!

ζώδια σήμερα 06/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μην πιέζεστε να ικανοποιήσετε τους πάντες! Κάτι βαραίνει την ατμόσφαιρα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, στις θυσίες που κάνετε. Αυτό υποδεικνύει και ένα τετράγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σας, με την Αφροδίτη στη ζώνη σας της καριέρας. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, ακόμα και απέχοντας από την παροχή βοήθειας σε τρίτους. Επειδή προκλήσεις μπορεί να προκύψουν, στοχεύστε στο να εξομαλύνετε τα πνεύματα. Η μελέτη των δικών σας αξιόλογων ιδεών, θα σας ηρεμήσει και θα δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Σκεφτείτε το διπλά πριν βάλετε οποιαδήποτε υπογραφή, αγαπητοί Καρκίνοι Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, μπορεί να επιφέρει ρωγμές σε μια φαινομενικά εξαιρετική πρόταση. Μην πάρετε τίποτα ως δεδομένο, κάντε ενδελεχή έρευνα των δεδομένων και των παραμέτρων. Για να επικρατήσει η αρμονία, κάντε ερωτήσεις μέχρι να πάρετε απαντήσεις που θα σας καθησυχάσουν. Να αναζητήσετε τη χρυσή τομή, μόνο για όσα έχετε πειστεί ότι αξίζουν να τα διεκδικήσετε! 

ζώδια σήμερα 06/10 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, κάποια κοινά οικονομικά μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο! Μια σύγκρουση της Αφροδίτης με τη Σελήνη, υπονοεί ότι ίσως το έχετε παρακάνει με την καλή προδιάθεση να πληρώνετε για άλλους. Είναι καιρός να θέσετε ξεκάθαρα την ανάγκη να αναλάβει ο καθένας το μερίδιό του, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο φιλικό περιβάλλον. Καλύτερα να είναι διαυγείς οι συνεννοήσεις σας, παρά να αρχίσουν να σωρεύονται πικρίες! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είστε έτοιμοι να πατήσετε γκάζι σε μια πολλά υποσχόμενη προοπτική; Ίσως να μην καταφέρετε να πείσετε αυτούς που θεωρείτε συμμάχους σας! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, δείχνει ότι οι άλλοι μπορεί να ζητήσουν περισσότερα προκειμένου να συμπράξουν. Πριν στραφείτε σε βοήθεια από εξωγενείς πηγές, κάντε την έρευνά σας: Αξιολογήστε κάθε εγχείρημα με ρεαλιστική ματιά και θα βρείτε την πιο αποδοτική διαδρομή! 

ζώδια σήμερα 06/10 Ζυγός

Μην μένετε μόνο στη ρόδινη οπτική των πραγμάτων, αγαπητοί Ζυγοί! Η προσπάθειά σας να ευχαριστείτε τους άλλους, αποτελεί κρύψιμο των καταστάσεων κάτω από το χαλί: Αυτό υπογραμμίζει ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Αλλά όπως δεν θέλετε να απογοητεύετε κανέναν, δεν πρέπει να αφήνετε ασχολίαστα τα προβλήματα. Αρκεί να αλλάξετε σκεπτικό, να βάλετε σε προτεραιότητα τη δική σας ζωή και τις υποχρεώσεις σας. Έτσι θα μειωθούν οι προσδοκίες που έχει κάθε πλευρά και θα επέλθει η ισορροπία!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η δημοτικότητά σας δεν πρέπει να είναι αγώνας επικράτησης, αγαπητοί Σκορπιοί! Δεν πρέπει να παραβλέπετε όσα σας ενοχλούν, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις ενός «ατρόμητου ηγέτη». Το θεμιτό είναι να υπάρχει ισορροπία, στη σκέψη και την ψυχολογία σας. Παραμείνετε ειλικρινείς και ακέραιοι προς τον εαυτό σας με γνώμονα τη λογική και τα επιχειρήματα. Ίσως να προκύψουν ανέλπιστες αίσιες λύσεις, όταν ανταλλάξετε απόψεις με όλες τις πλευρές!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Θέλετε να ισορροπήσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή, αγαπητοί Τοξότες; Τραβήξτε γραμμή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τη διασκέδαση: Αυτό συστήνει ένα τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη! Ακόμα κι αν έχετε την ανάγκη να κάνετε το «κάτι παραπάνω», τελικά αγχώνεστε και γίνεστε νευρικοί. Δώστε λίγο χρόνο και χώρο στην καθημερινότητά σας, γιατί ο καθένας αποδίδει με διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα και μια ανάπαυλα για έξοδο με φίλους, θα σας επαναφέρει σε αρμονία με το περιβάλλον!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το δέντρο από το δάσος, αγαπητοί Αιγόκεροι; Ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τη Σελήνη, μπορεί να σας κάνει να χαθείτε στις λεπτομέρειες. Ξεπεράστε άμεσα κάθε κριτική διάθεση, δεν χρειάζεται να συγκρίνεστε με κανένα «πρότυπο». Δείτε την ατμόσφαιρα ως ευκαιρία για να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αλλά το βασικό είναι να τις κάνετε με γνώμονα την αγάπη και την αποδοχή για τον εαυτό σας, για να έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητά σας! Το πράσινο τέρας της ζήλιας μπορεί να θολώσει την οπτική σας, εξαιτίας ενός τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη. Για να μην γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας, διερευνήστε πρώτα τι πραγματικά συμβαίνει. Μια ειλικρινής συζήτηση θα αποκαλύψει τι παρεξηγήσατε και θα αποφύγετε να κάψετε πολύτιμες γέφυρες. Αν κάποια σχέση έχει πληγεί ήδη, περιμένετε λίγες μέρες πριν κάνετε κινήσεις συμφιλίωσης! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, προετοιμαστείτε για μια δύσκολη συναισθηματική διαδρομή! Μια σύγκρουση της Σελήνης με την Αφροδίτη, ίσως διαταράξει τη σχέση σας με ένα ιδιαίτερο άτομο. Επειδή θα δυσκολευτείτε να σκεφτείτε με διαύγεια, καλύτερα αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων τώρα. Επίσης προσέξτε να μην ξεσπάσετε την πίεσή σας σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Δείτε τη συγκυρία ως μια ευκαιρία, να απομακρυνθείτε λίγο από το σύνολο και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365