Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

ΚΤΕΛ Ν. Πέλλας: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ.

Ανακοίνωση

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε. στα γραφεία της εταιρίας που εδρεύει στην πόλη της Έδεσσας. Η συμμετοχή των μετόχων που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση παρελθόντων ετών. 
Στη θέση του Προέδρου επανεξελέγη, για τέταρτη συνεχόμενη τετραετή θητεία ο κ. Γουστέρης Γρηγόριος, ο οποίος από το 2009 βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις, όπως η οικονομική κρίση και διεκπεραιώνοντας υποθέσεις που απαιτούσαν άμεση λήψη αποφάσεων. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας, οι μέτοχοι στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, απέδειξαν ότι στο πρόσωπό του αντικατοπτρίζουν την πλήρη εμπιστοσύνη τους για την διαχείριση της ατομικής τους περιουσίας, με την οποία συμμετέχουν στην εταιρία ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ  - ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η εξής:
Πρόεδρος  Γουστέρης Γρηγόριος
Αντιπρόεδρος  Κουπαράνης Τραϊανός
Σύμβουλοι  
Κωνσταντινίδης Χαράλαμπος
Σιταράς Ιωάννης   
Φωτίου Αριστοτέλης 
Βρατάκης Γρηγόριος
Χρυσαφίδης Ευάγγελος 

Με την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων, ο επανεκλεγείς  πρόεδρος της εταιρίας δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά, όλους τους συναδέλφους μετόχους της εταιρίας που μας εμπιστεύτηκαν  και με τιμήσανε με την ψήφο τους στην εκλογή μου. Αποτελεί ευθύνη να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ρόλο αυτό και να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την πορεία της εταιρίας μας. 

Κύριες και κύριοι συνάδελφοι, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που  με τον τρόπο σας, εκδηλώσατε  την υποστήριξή σας, στο πρόσωπό μου και επιλέξατε να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ιδιαίτερα εκείνους που ξεπέρασαν διαχωριστικές γραμμές. Πιστέψτε με, ήταν η μεγαλύτερη  αμοιβή, πιο πολύτιμη και από την απαραίτητη ψήφο.

Ευχαριστώ όλους  τους πολύτιμους συνεργάτες υπαλλήλους του λογιστηρίου και της εταιρίας.
Συγχαίρω το νεοεκλεγέν συμβούλιο  και ευχαριστώ αυτούς που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και όλους τους μετόχους που μας συμπαραστέκονται, για να συνεχίσουμε το έργο μας με τον ίδιο ζήλο και με περισσή διάθεση για την ανοδική πορεία της εταιρίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365