Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας: Δελτίου για τους αγώνες της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στην Βέροια και στα Γιαννιτσά.



Στην κατηγορία 16 ετών που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια από τον ΟΑΒέροιας Αγωνίστικαν οι παρακάτω Αθλητές του Ομίλου μας :

Τερζόγλου Μάριος  32άδα
Τσαρκνιάς Άγγελος 16άδα
Σούσης Δημήτριος  16άδα
Σούσης Χρήστος    32άδα
Δημάδης Παρασκευάς 32άδα
Κεσίδου Μαρίνα 16άδα

Στην κατηγορία 12 ετών που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά από τον ΟΑΓιαννιτσών Αγωνίστικαν οι παρακάτω Αθλητές του Ομίλου μας

Δημάδη Πετρούλα 8άδα
Παντελίδη Στυλλιανή 8άδα
Σαμαράς Νίκος 8άδα
Βασίλογλου-Καμενίδου Κωνσταντίνα 32άδα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365